Farmen VIP

Långt bort från verkligheten byter tio svenska kändisar ut deras glamorösa vardagsliv mot ett liv på farmen. Där ska de driva en gård på samma sätt som man gjorde på 1800-talet. Någon som visar sig vara allt annat än en dans på rosor.

Långt bort från verkligheten byter tio svenska kändisar ut deras glamorösa vardagsliv mot ett liv på farmen. Där ska de driva en gård på samma sätt som man gjorde på 1800-talet. Någon som visar sig vara allt annat än en dans på rosor.

Här är deltagarna i Farmen VIP 2019

Farmen VIP är tillbaka med ett nytt härligt kändisgäng som antagit utmaningen att leva som man gjorde för hundra år sedan. Bland årets deltagare finns brottarlegendaren Frank Andersson, dansaren och artisten Sigrid Bernson och Melodifestivalaktuelle Vlad Reiser.

-  Det är ett modigt kändisgäng som tar sig an utmaningen att leva på Farmen med allt vad det innebär. Givetvis präglas årets säsong av att Frank Andersson inte längre finns bland oss. Vi är så glada att han hann förgylla vår och deltagarnas sommar med sin stora humor och värme, säger Joel Bendrik, exekutiv producent på TV4.

Farmen VIP är tillbaka den 11 mars på TV4 och TV4 Play. Tittarna får följa åtta svenska kändisar som ska samsas och driva gård tillsammans. Förutsättningarna för deltagarna är samma som i vanliga Farmen vilket innebär att gruppen hjälps åt med att ta hand om gården samtidigt som de veckovis tävlar mot varandra i kampen om att vinna Farmen VIP. Prissumman på 200 000 kronor får vinnaren skänka till valfri välgörenhetsorganisation.

Tillbaka som mentor för deltagarna är tittarfavoriten Gutta Andersson och Hans Wincent som ska se till att farmarna sköter sina sysslor. Programledare är Paolo Roberto.

Årets deltagare i Farmen VIP är:

Amir Akrouti, youtuber

Frank Andersson, brottarlegend

Sigrid Bernson, artist och dansare

Felicia Book, influencer

Dogge Doggelito, artist

Per Fosshaug, bandylegendar

Regina Lund, artist och skådespelerska

Vlad Reiser, youtuber och artist

Anna Sahlene, artist

Saga Scott, realitystjärna

Farmen VIP har säsongspremiär måndagen den 11 mars klockan 20.00 på TV4. Streama gratis på TV4 Play och reklamfritt på C More

Tänk att vi hade turen - Anna Sahlene

Under tiden på Farmen VIP kommer Anna Sahlene väldigt nära Dogge Doggelito och bestämmer sig för att skriva en sång dedikerad till honom.

Spel- och kaoskväll

Deltagarna har klarat veckans uppdrag och får i belöning ett sällskapsspel att roa sig med. Men kvällen övergår i ett smärre kaos då vissa myglar sig till poäng...

Storbonden är hänsynslös

Vänskapsband och historia betyder ingenting längre. Veckans storbonde är hänsynslös mot de andra deltagarna.

Patrik Sjöberg till sjukhus

Patrik Sjöberg är sjuk - och övertalas av de övriga deltagarna att släppa sin envishet och söka läkarvård.

Gutta har auktion på Farmen

Mentor Gutta styr upp en auktion på gården där allt ifrån fotbollar till ren tvätt finns att köpa. Vem tar hem jackpotten?

Plog-Glenn!

Gutta ger deltagarna i uppdrag att ploga potatislandet...

Farmen-Samir "hjälper" till

Wincent, Patrik Sjöberg och Glenn Hysén ska hänga upp och förbereda grisen för slakt. Men insatsen är tyngre än väntat, så Farmen-Samir kommer till undsättning. Det visar sig dock att hans medverkan stjälper mer än det hjälper...

Farmen-Samir Vs Glenn Hysén

Efter att Ola-Conny tvingats lämna Farmen tvingas Samir Badran ta mer ansvar på gården. Första uppdraget blir att hjälpa Glenn med att hugga ved - något som går sisådär...

Här är veckans storbonde

Camilla Henemarks sista uppdrag var att utse veckans storbonde. Här är valet och hennes motivering.

Samir Badran och Ola-Conny blir avslöjade

När nattens inbrott lägger sig över gården är det inte så lätt att orientera sig - speciellt inte när man blir kissnödig. Samir och Ola-Conny kommer på ett sätt att undvika att gå ut, men blir konfronterade vid matbordet.