Let's dance

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Skådespelaren Dan Ekborg klar för Let´s dance 2019

- Det känns kul för jag har hållit på i några år, jag började dansa när jag var 18–19 år och dansade lite på Dramaten men sen har det ju legat nere i 40 år, säger Dan i Nyhetsmorgon.

Han har gjort flertalet roller i olika filmer, tv-serier och teaterpjäser och nu är det dags för Dan Ekborg att ta upp dansen igen i Let´s dance 2019.

- Känsla är ju svårt att lära sig, alltså steg kan man ju alltid lära sig men känsla tycker jag att det har man eller så har man det inte, och det har du, säger Ekborgs danspartner Cecilia Erhling Danemark i en intervju i Nyhetsmorgon.

Let´s dance har premiär på TV4 och TV4 Play den 22 mars.

Petra Mede och David Lindgren blir nya programledare för Let’s Dance 2021

I 15 säsonger har Let’s Dance samlat Sverige framför glittrande underhållning fyllt av dansanta kända personer, en och annan oanad talang och spektakulära shownummer. Det populära programmet har skapat minnen för livet för både deltagare och tv-publik, och TV4 kan idag avslöja att det blir Petra Mede och David Lindgren som kliver in på dansgolvet som nya programledare inför den kommande säsongen.

John Lundvik vinner Let’s Dance 2020

Efter en sprakade och spännande final står John Lundvik som vinnare av Let’s Dance 2020.
- Wow jag vet inte vad jag ska säga, säger John Lundvik.

Det här dansar finalisterna på fredag

Nu är det inte långt kvar till finalen av Let’s Dance 2020 där det ska avgöras vem av Sussie Eriksson och John Lundvik som står som slutlig vinnare.

Finalvecka i Let’s Dance 2020

På fredag gör finalisterna John Lundvik och Sussie Eriksson upp om den eftertraktade glasskon. Tillbaka i studion är också säsongens deltagare som ska dansa varsin dans.