Lördagar 20:00

Let's dance

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Programledaren Kristin Kaspersen nästa deltagare i Let´s dance

- Precis innan dem ringde och frågade så hade jag bestämt mig för att nästa år vill jag ha roligt, säger Kristin i Efter Fem.

Kristin började sin karriär som väderpresentatör för TV3 Norge innan hon fortsatte som programledare för en rad olika program, bl.a. Fångarna på fortet, Nyhetsmorgon och Idrottsgalan. Hon blev 1993 den yngsta personen någonsin att motta Hylandpriset som Sveriges mest populära TV-personlighet och nu är hon klar för årets säsong av Let´s dance.

- Jag är så fokuserad på varje dans, att lära mig den så bra som möjligt och passa på nu när jag har chansen, säger hon i en intervju i Efter Fem.

Let´s dance har premiär på TV4 och TV4 Play den 22 mars.

Här utses vinnaren av Let’s dance 2021

Finalparen har gett max av sig själva i tre danser och vi har fått se en sprakande dansshow. Juryns poäng är utdelade och det är dags att redovisa tittarnas röster. Vem vinner Let’s dance 2021 och får lyfta glasskon?

Filip Lamprecht vinner Let’s dance 2021

Efter kanske Let’s dance mest jämna final någonsin är det Filip som vinner årets final och får lyfta glasskon.
– Jag har inga ord. Jag har så tacksam, säger Filip.

Keyyo & Hugo utmanas av juryn med en samba

I premiären av Let’s dance 2021 dansade Keyyo & Hugo samba till Sias “The Greatest”. Nu utmanar juryn dem att dansa om den i semifinalen av Let’s dance 2021.

Här antar Anis & Katja juryns quick step-utmaning

Det är juryns kväll i Let’s dance och de har därmed bestämt att Anis & Katja ska få dansa om sin quick step som de gjorde i premiären av Let’s dance. De dansar till “Blinding Lights” av The Weekend.

Michel Tornéus åker ur Let’s dance i kvartsfinalen

Efter en kvartsfinal med otroligt hög nivå, en helt ny utmaning och spännande duell blev det Michel som fick lämna Let's dance.
- Jag har haft jättekul så det känns tråkigt att behöva lämna, sa Michel Tornéus som dansar med Jasmine Takács.