Let's dance

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

VM-hjälten Thomas Ravelli deltar i Let´s dance

- Nu kom jag så långt till att säga så här, nu fyller du 60 i augusti, det kanske är din sista chans, sen blir du för gammal, säger Thomas i Nyhetsmorgon.

Efter sin straffräddning i kvartsfinalen av VM-94 mot Rumänien blev Thomas Ravelli en av Sveriges folkkäraste idrottsmän. Förutom VM-bronset innehar han även Guldbollen som Sveriges främste fotbollsspelare 1981 och 8 SM-guld vilket är svenskt rekord.
Ravelli har på senare år även tagit hem segern i tv-programmen Mästarnas Mästare 2016 och Superstars 2018 och nu är det dags för en ny utmaning i form av Let´s dance.

- Jag har ju buggat och sådär med frugan och lite såna här lugna danser har man ju gjort men inte så att man lärt sig, säger han i en intervju i Nyhetsmorgon.

Let´s dance har premiär på TV4 och TV4 Play den 22 mars.

Petra Mede och David Lindgren blir nya programledare för Let’s Dance 2021

I 15 säsonger har Let’s Dance samlat Sverige framför glittrande underhållning fyllt av dansanta kända personer, en och annan oanad talang och spektakulära shownummer. Det populära programmet har skapat minnen för livet för både deltagare och tv-publik, och TV4 kan idag avslöja att det blir Petra Mede och David Lindgren som kliver in på dansgolvet som nya programledare inför den kommande säsongen.

John Lundvik vinner Let’s Dance 2020

Efter en sprakade och spännande final står John Lundvik som vinnare av Let’s Dance 2020.
- Wow jag vet inte vad jag ska säga, säger John Lundvik.

Det här dansar finalisterna på fredag

Nu är det inte långt kvar till finalen av Let’s Dance 2020 där det ska avgöras vem av Sussie Eriksson och John Lundvik som står som slutlig vinnare.

Finalvecka i Let’s Dance 2020

På fredag gör finalisterna John Lundvik och Sussie Eriksson upp om den eftertraktade glasskon. Tillbaka i studion är också säsongens deltagare som ska dansa varsin dans.