Let's dance

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Artisten LaGaylia Frazier dansar i Let´s dance

- Det är en liten dröm jag har, säger hon i Efter Fem.

LaGaylia är den amerikansk-svenska artisten som först deltog i Melodifestivalen 2004 och 2005. Därefter har hon gjort framträdanden i flera olika sångprogram som Så ska det låta, Stjärnornas stjärna och deltagit i turnén Rhapsody in Rock. Sedan 2017 sitter hon i juryn för Talang och nu ska hon själv testa på att bli bedömd i Let´s dance 2019.

- Jag är curiuos till att lära mig lite mer… Bring it on, säger hon om hur det känns att stå på andra sidan jurybordet i intervjun i Efter Fem.

Let´s dance har premiär på TV4 och TV4 Play den 22 mars.

Petra Mede och David Lindgren blir nya programledare för Let’s Dance 2021

I 15 säsonger har Let’s Dance samlat Sverige framför glittrande underhållning fyllt av dansanta kända personer, en och annan oanad talang och spektakulära shownummer. Det populära programmet har skapat minnen för livet för både deltagare och tv-publik, och TV4 kan idag avslöja att det blir Petra Mede och David Lindgren som kliver in på dansgolvet som nya programledare inför den kommande säsongen.

John Lundvik vinner Let’s Dance 2020

Efter en sprakade och spännande final står John Lundvik som vinnare av Let’s Dance 2020.
- Wow jag vet inte vad jag ska säga, säger John Lundvik.

Det här dansar finalisterna på fredag

Nu är det inte långt kvar till finalen av Let’s Dance 2020 där det ska avgöras vem av Sussie Eriksson och John Lundvik som står som slutlig vinnare.

Finalvecka i Let’s Dance 2020

På fredag gör finalisterna John Lundvik och Sussie Eriksson upp om den eftertraktade glasskon. Tillbaka i studion är också säsongens deltagare som ska dansa varsin dans.