Premiär lör 20:e mars

Let's dance

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Tobias Karlsson är tillbaka i Let’s dance för att dansa med Magdalena Forsberg

Inför tredje veckan på Let’s dance byter Magdalena Forsberg danspartner då Fredric Brunberg har blivit tvungen att avbryta sin medverkan i Let’s dance på grund av personliga skäl. Ersätter gör ingen mindre än Tobias Karlsson!

-Det är såklart supertråkigt att Fredric inte kan fortsätta men jag är jätteglad att det blev en sån toppenlösning med Tobias! Jag måste ha slagit något slags rekord med tre dansare på tre fredagar! Säger Magdalena Forsberg.

-Det är verkligen supertråkigt att inte kunna fortsätta årets säsong av Let’s dance men ibland blir inte saker som man tänkt sig och just nu måste jag fokusera på privata saker. Jag är väldigt glad att jag fick påbörja Magdalenas dansresa tillsammans med henne och önskar verkligen all lycka framåt i tävlingen och hoppas hon står som segrare! säger Fredric.

Förra veckan hoppade dansproducent David Watson in. Nu är det klart att Let’s dance-veteranen Tobias Karlsson kommer tillbaka och dansar med Magdalena resten av säsongen. Tobias har proffsdansat i Let’s dance flera säsonger tidigare. Tredje säsongen vann han tillsammans med Tina Nordström. Han har även dansat med Arja Saijonmaa, Anna Sahlin, Elisabet Höglund, Agneta Sjödin, Tina Thörner, Camilla Henemark, Anette Norberg och senaste förra året med Nikki Amini. 

-Jag är superglad att vara tillbaka! Jag har alltid älskat programmet och det skall bli en ynnest att dansa med Magdalena. Jag kan inte efterträda en mer begåvad och stark dansare än Fredric. Let’s tango! säger Tobias.

Let’s dance sänds på fredagar 20.00 på TV4 och TV4 Play.

Petra Mede och David Lindgren blir nya programledare för Let’s Dance 2021

I 15 säsonger har Let’s Dance samlat Sverige framför glittrande underhållning fyllt av dansanta kända personer, en och annan oanad talang och spektakulära shownummer. Det populära programmet har skapat minnen för livet för både deltagare och tv-publik, och TV4 kan idag avslöja att det blir Petra Mede och David Lindgren som kliver in på dansgolvet som nya programledare inför den kommande säsongen.