Extern länk
Början på sidans innehåll

Enkelstöten

Kriminalkomedin Enkelstöten är tillbaka! Denna gång planerar Cecilia och Jenny (Sissela Kyle och Lotta Tejle) en avancerad konstkupp mot Kalmars gubbmaffia som samlas i herrklubben ”Calmare Fellows. Serien regisseras av Felix Herngren och Emma Bucht.Kriminalkomedin Enkelstöten är tillbaka! Denna gång planerar Cecili...

Sociala medier:

Stjärnspäckad andra säsong av Enkelstöten

I andra säsongen av den hyllade kriminalkomedin Enkelstöten ansluter flera kända skådespelare och komiker vid sidan av huvudrollsinnehavarna Sissela Kyle och Lotta Tejle.

– Den fantastiska casten från förra säsongen blir om möjligt ännu bättre med dessa nya stjärnor. Deras medverkan, i kombination med vår älskade skådespelarduo samt ett lysande manus bäddar för ännu en succésäsong, säger Lisa Dahlberg, exekutiv producent för Enkelstöten på TV4 och C More.

Uppdaterad: Publicerad:

I första säsongen av Enkelstöten genomför matteläraren Jenny (spelad av Lotta Tejle) och magläkaren Cecilia (spelad av Sissela Kyle) ett bankrån för att lösa sina ekonomiska problem. Denna gång planerar de en konstkupp mot Kalmars gubbmaffia som samlas i herrklubben ”Calmare Fellows”. Jenny och Cecilia menar att det inte är mer än rätt att de skatteplanerande gubbarna, som tjänat storkovan, får dela med sig lite.

Nya medverkande (i urval):

Shima Niavarani

Johan Glans

Måns Nathanaelson

Anders Jansson

Annika Andersson

Peter Settman

Peter Apelgren

Siw Malmkvist

Andra säsongen av Enkelstöten är en samproduktion mellan FLX och Film i Väst, på uppdrag av TV4. Serien regisseras av Felix Herngren och Emma Bucht och bakom manus står Erik HultkvistTapio Leopold och Inger Scharis.

Enkelstöten sänds i sex delar och har säsongspremiär 23 april på C More och 8 maj på TV4.

Se hela säsong 1 av Enkelstöten på C More >>