Lördagar 20:00

Let's dance

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Sponsorer

Videoslots-logo
Hallon-logo
Neste MY-logo
Staropramen-logo

LaGaylia Frazier drabbad av knäskada i Let’s dance 2019

LaGaylia Frazier har smärtor i knät. Det är en tidigare knäskada som spökar.
- Det är svullet, gör ont och det är dålig timing för jag vill dansa mer, säger LaGaylia.

LaGaylia har haft en smärtfylld start på säsongen. Tidigare under säsongen skadade hon sin ena fot bara några veckor innan premiären. Nu är det en gammal knäskada som spökar. Trots smärtorna kunde paret genomföra veckans repetitioner under onsdagen. Dock fortsatte de träningen efteråt utan musik och i ett lägre tempo med anledning av det skadade knät. Trots skadan ser hon mycket fram emot fredagen och veckans dans som hon tränat hårt inför tillsammans med danspartnern Tobias Bader.

- Jag älskar samba och jag tror att det är bra för då kan jag fokusera på rytmen och känslor i dansen, säger hon.

LaGaylia åkte direkt efter intervjun för att träffa läkare och kunna fastställa en prognos inför fortsatt träning och veckans program. På läkarens order går hon nu på kortisontabletter för knäbesvären. Detta hindrar dock inte hennes medverkan, då hon på fredag kastar sig ut på dansgolvet inför hela svenska folket för att dansa samba.

Let´s dance är tillbaka på fredag 20.00 på TV4 och TV4 Play.

Här utses vinnaren av Let’s dance 2021

Finalparen har gett max av sig själva i tre danser och vi har fått se en sprakande dansshow. Juryns poäng är utdelade och det är dags att redovisa tittarnas röster. Vem vinner Let’s dance 2021 och får lyfta glasskon?

Filip Lamprecht vinner Let’s dance 2021

Efter kanske Let’s dance mest jämna final någonsin är det Filip som vinner årets final och får lyfta glasskon.
– Jag har inga ord. Jag har så tacksam, säger Filip.

Keyyo & Hugo utmanas av juryn med en samba

I premiären av Let’s dance 2021 dansade Keyyo & Hugo samba till Sias “The Greatest”. Nu utmanar juryn dem att dansa om den i semifinalen av Let’s dance 2021.

Här antar Anis & Katja juryns quick step-utmaning

Det är juryns kväll i Let’s dance och de har därmed bestämt att Anis & Katja ska få dansa om sin quick step som de gjorde i premiären av Let’s dance. De dansar till “Blinding Lights” av The Weekend.

Michel Tornéus åker ur Let’s dance i kvartsfinalen

Efter en kvartsfinal med otroligt hög nivå, en helt ny utmaning och spännande duell blev det Michel som fick lämna Let's dance.
- Jag har haft jättekul så det känns tråkigt att behöva lämna, sa Michel Tornéus som dansar med Jasmine Takács.