Let's dance

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

LaGaylia Frazier drabbad av knäskada i Let’s dance 2019

LaGaylia Frazier har smärtor i knät. Det är en tidigare knäskada som spökar.
- Det är svullet, gör ont och det är dålig timing för jag vill dansa mer, säger LaGaylia.

LaGaylia har haft en smärtfylld start på säsongen. Tidigare under säsongen skadade hon sin ena fot bara några veckor innan premiären. Nu är det en gammal knäskada som spökar. Trots smärtorna kunde paret genomföra veckans repetitioner under onsdagen. Dock fortsatte de träningen efteråt utan musik och i ett lägre tempo med anledning av det skadade knät. Trots skadan ser hon mycket fram emot fredagen och veckans dans som hon tränat hårt inför tillsammans med danspartnern Tobias Bader.

- Jag älskar samba och jag tror att det är bra för då kan jag fokusera på rytmen och känslor i dansen, säger hon.

LaGaylia åkte direkt efter intervjun för att träffa läkare och kunna fastställa en prognos inför fortsatt träning och veckans program. På läkarens order går hon nu på kortisontabletter för knäbesvären. Detta hindrar dock inte hennes medverkan, då hon på fredag kastar sig ut på dansgolvet inför hela svenska folket för att dansa samba.

Let´s dance är tillbaka på fredag 20.00 på TV4 och TV4 Play.

Petra Mede och David Lindgren blir nya programledare för Let’s Dance 2021

I 15 säsonger har Let’s Dance samlat Sverige framför glittrande underhållning fyllt av dansanta kända personer, en och annan oanad talang och spektakulära shownummer. Det populära programmet har skapat minnen för livet för både deltagare och tv-publik, och TV4 kan idag avslöja att det blir Petra Mede och David Lindgren som kliver in på dansgolvet som nya programledare inför den kommande säsongen.

John Lundvik vinner Let’s Dance 2020

Efter en sprakade och spännande final står John Lundvik som vinnare av Let’s Dance 2020.
- Wow jag vet inte vad jag ska säga, säger John Lundvik.

Det här dansar finalisterna på fredag

Nu är det inte långt kvar till finalen av Let’s Dance 2020 där det ska avgöras vem av Sussie Eriksson och John Lundvik som står som slutlig vinnare.

Finalvecka i Let’s Dance 2020

På fredag gör finalisterna John Lundvik och Sussie Eriksson upp om den eftertraktade glasskon. Tillbaka i studion är också säsongens deltagare som ska dansa varsin dans.