Extern länk
Början på sidans innehåll

Love Island Sverige

Love Island Sverige

Love Island Sverige är dejtingprogrammet där deltagarna måste vinna både publikens och sin potentiella partners hjärta. Kärlekstörstande singlar samlas för att dejta i en oemotståndlig paradismiljö - alla med hopp om att träffa den rätta. Love Island Sverige är dejtingprogrammet där deltagarna måste vinna...

Titta på TV4 Play
Sociala medier:

Agnes och Niklas kärleksavslöjande: Aldrig varit så här kär

De fann varandra i Love Island Sverige.
Och efter uppbrottet kommer Agnes von Corswant och Niklas Lennström nu med ett nytt kärleksavslöjande.
- För en vecka sedan frågade han om jag ville bli hans flickvän, säger en överlycklig Agnes.

Uppdaterad: Publicerad:

Agnes von Corswant, 20, från Gotland och Niklas Lennström, 20, från Borlänge fann varandra i världens hetaste kärleksserie, Love Island Sverige 2018. 
Och efter en tid ifrån varandra, som Agnes tidigare berättat om här, så ger paret nu ett nytt glädjande besked till Love Island-fansen. 
De har hittat tillbaka till varandra och är nu tillsammans, avslöjar Agnes på sin Instagram

Visa det här inlägget på Instagram

Sen första gången jag såg honom har han förstört mig för alla framtida män. Dom är chanslösa mot honom. Han, som är min pojkvän. Min min min❤️ @niklaslennstrom

Ett inlägg delat av Agnes von Corswant (@agnesvoncorswant) 12 Apr 2019 kl. 2:17 PDT

Niklas berättar om kärleken för Love Island-redaktionen:
- Allt känns så bra med Agnes och efter att ha träffats några månader nu efter en kort paus efter Love Island är känslorna tio gånger starkare än de var i villan. Jag gjorde misstaget att släppa min drömtjej en gång och det kommer inte att hända igen, säger Niklas.

Agnes beskriver för Love Island-redaktionen hur hon inte riktigt kunnat släppa tankarna på Niklas. 
- Efter programmet blev jag så himla ledsen när han inte ville träffas mer, men jag respekterade hans val och gick vidare. Men jag kunde inte börja dejta någon ny, och kunde inte släppa honom helt. Har alltid blivit varm när jag tänkt på honom, men känt att jag varit tacksam för tiden vi fick och att jag fick känna den kärleken som jag inte trodde fanns, säger hon. 
Efter några månader började de båda dock snapa, chatta och ringa till varandra igen. 
- Till slut bestämde vi oss för att ses en helt och så blev det. Det exploderade inom oss båda. Vi sågs igen, och igen och för en vecka sedan frågade han om jag ville bli hans flickvän och det ville jag. Vi behövde nog pausa efter allt som hände efter programmet, säger Agnes. 

Och nu spirar alltså kärleken. 
- Vi är mer kära än någonsin. Det känns helt rätt. Jag är säker på att jag vill vara med honom och han känner samma sak för mig. Han är verkligen min drömprins och det har varit värt väntan. Nu finns bara resten av våra liv kvar och den tiden vill jag tillbringa med honom, säger Agnes. 

Är det din tur att hitta den stora kärleken? Det är ännu inte för sent att söka till världens hetaste kärleksserie! Klicka HÄR!