Extern länk
Början på sidans innehåll

Himmelsdalen

Himmelsdalen

Helena lever ett alldagligt liv, långt ifrån enäggstvillingen Siri som hon separerades från som barn. Plötsligt erbjuds hon att hälsa på Siri, men dagen efter återföreningen är Siri försvunnen och i takt med att Helena får bättre grepp om sin omgivning inser hon att hon är fast i en levande mardröm där alla tror att hon är den manipulativa, våldsamma och sjuka Siri.Helena lever ett alldagligt liv, långt ifrån enäggstvillingen Siri ...

Här är första bilderna från C Mores och TV4:s nya svenska serie Himmelsdalen

Den nya psykologiska thrillerserie Himmelsdalen får exklusiv streamingpremiär på C More den 30 maj. Här är de första bilderna från serien med Sveriges internationella stjärnskott Josefin Asplund i huvudrollen. Samtidigt står det klart att ytterligare tunga namn ansluter till skådespelarensemblen.

Uppdaterad: Publicerad:

Nu har C Mores och TV4:s nya psykologiska thrillerserie Himmelsdalen fått ett premiärdatum. Det blir exklusiv streamingpremiär på C More den 30 maj då de två första avsnitten släpps. Därefter släpps två nya avsnitt varje torsdag. Premiär på TV4 sker under augusti. Exakt datum offentliggörs längre fram.

 

Himmelsdalen bjuder på åtta avsnitt av nervkittlande spänning som kretsar runt Helena (Josefin Asplund) som i seriens början lever ett alldagligt liv i Västerås, långt ifrån enäggstvillingen Siri (Josefin Asplund) som hon separerades från som barn. Plötsligt erbjuds hon att hälsa på Siri på en drömlik resort i Alperna och Helena ser sin chans till en spännande semester. Dagen efter tvillingarnas återföring är Siri försvunnen och i takt med att Helena får bättre grepp om sin omgivning inser hon att hon är fast i en levande mardröm där alla tror att hon är den manipulativa, våldsamma och sjuka Siri.

 

De dubbla huvudrollerna som tvillingarna Helena och Siri görs av Sveriges nya internationella stjärnskott Josefin Asplund, känd från Vikings, The girl with the dragon tattoo och Call Girl.

 

Sedan tidigare har det kommunicerats att Matthew Modine (Stranger Things) är en del av C Mores och TV4:s nya originalserie. Nu står det också klart att bland andra Richard Brake (Doom, Kingsman: The Secret Service), Lorenzo Richelmy (Marco Polo), Agnieszka Grochowska (In Darkness), Philip Arditti (Kiss me first, Black Earth Rising) och Barbara Marten (Casualty, Walking The Dead) gör stora roller i Himmelsdalen.