Fångarna på fortet

Fort Boyard utanför Frankrikes atlantkust är spelplats när programledarna Gunde Svan och Agneta Sjödin leder sina lag genom kluriga gåtor, klaustrofobiska celler och benhårda kamper om den åtråvärda äran att bli mästare på fortet.

Agneta och Gunde tillbaka med nya avsnitt av Fångarna på fortet 2019

Agneta Sjödin och Gunde Svan åker tillbaka till Fort Boyard för att spela in 12 nya avsnitt av Fångarna på fortet i TV4 2019.

-Det känns så kul att få komma tillbaka till fortet och göra det tillsammans med Gunde. Fångarna på fortet är speciellt för mig då det var där jag startade min tv-karriär så jag ser extra mycket fram emot att komma tillbaka till Fort Boyard i sommar, säger Agneta Sjödin.

Fångarna på fortet är tillbaka för en ny säsong hösten 2019 och Agneta Sjödin och Gunde Svan bjuder återigen in TV-tittarna till Fort Boyard.

-  Fångarna på fortet är en svensk klassiker, och Agneta och Gunde är själva definitionen av ett radarpar. Vi ser verkligen fram emot att återse dem tillsammans i nya Fångarna på fortet när inspelningarna börjar i juni, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent TV4.

Fångarna på fortet har premiär i hösten 2019 på TV4, TV4 Play och C More.

Fångarna på fortet firar 30 år - så sker firandet i TV4

Fångarna på fortet är TV4:s mest sedda underhållningsprogram som varit med från starten 1990. I mitten av 90-talet snittade programmet 2,5 miljon tittare - varje fredag!
I veckan firas jubilaren i TV4:s kanaler.

Kalle Moraeus trotsar sin rädsla!

"Jag vill inte vara med om att vara instängd under vatten" sa Moraeus innan han klev ner i den läbbiga undervattenscellen.

Fångarna på fortet fyller 30 år – här är säsongens deltagare

Det är dags för Agneta och Gunde att återigen återvända till Fort Boyard, tillsammans med Madame Fouras och alla tävlingslystna deltagare. Dessutom bjuds det på ett nostalgiskt jubileumsavsnitt för att fira att Fångarna på fortet fyller 30 år. Bland de tävlande finns Lotta Engberg, Keyyo, Börje Salming, Ben Mitkus och Thomas Ravelli. Fångarna på fortets nya säsong har premiär fredag den 14 augusti klockan 20.00 på TV4 och TV4 Play.