Let's dance

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

LaGaylia Frazier tvingades lämna Let's dance 2019

- Jag kunde inte fantisera om hur det här skulle bli, jag är så stolt över mig själv, säger LaGaylia efter utslagningen.

Under kvällen fick vi för första gången se våra par dansa två olika danser under samma program. De inledde med att tolka en film som betydde mycket för dem innan alla par samtidigt möttes i ett discobattle.

Efter att jurypoängen från de båda danserna tillsammans med tittarrösterna var räknade så stod det klart att LaGaylia Frazier tvingas lämna Let´s dance som femte deltagare att åka ut.

Let's dance är tillbaka på fredag 20.00 på TV4 och TV4 Play.

Petra Mede och David Lindgren blir nya programledare för Let’s Dance 2021

I 15 säsonger har Let’s Dance samlat Sverige framför glittrande underhållning fyllt av dansanta kända personer, en och annan oanad talang och spektakulära shownummer. Det populära programmet har skapat minnen för livet för både deltagare och tv-publik, och TV4 kan idag avslöja att det blir Petra Mede och David Lindgren som kliver in på dansgolvet som nya programledare inför den kommande säsongen.

John Lundvik vinner Let’s Dance 2020

Efter en sprakade och spännande final står John Lundvik som vinnare av Let’s Dance 2020.
- Wow jag vet inte vad jag ska säga, säger John Lundvik.

Det här dansar finalisterna på fredag

Nu är det inte långt kvar till finalen av Let’s Dance 2020 där det ska avgöras vem av Sussie Eriksson och John Lundvik som står som slutlig vinnare.

Finalvecka i Let’s Dance 2020

På fredag gör finalisterna John Lundvik och Sussie Eriksson upp om den eftertraktade glasskon. Tillbaka i studion är också säsongens deltagare som ska dansa varsin dans.