Let's dance

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Det här temat har du aldrig tidigare sett i Let's dance!

Det är dags att gå "back to school"! Vem var coolast i plugget? Vem var smartast? Häng med på en skolresa med Let's dance!

I sjunde veckan av Let’s dance är det premiär för ett helt nytt tema – Klassfesten! Hur var stjärnorna när de gick i skolan? Häng med på en resa i tiden nu på fredag! Med det nya temat kommer också en helt ny dansstil – Swingdanser. Nedan kan du läsa startordning och vem som dansar vilken dans!

THOMAS & JASMINE
Bugg

KRISTIN & CALLE
Boogie Woogie

ROBIN & SIGRID
Charleston

LINNEA & JACOB
Lindy Hop

MAGDALENA & TOBIAS
West Coast Swing

LANCELOT & LINN
Jitterbugg

Swing-A-Ton
Alla danspar

Let's dance sänds på fredag 20.00 på TV4 och TV4 Play!

Petra Mede och David Lindgren blir nya programledare för Let’s Dance 2021

I 15 säsonger har Let’s Dance samlat Sverige framför glittrande underhållning fyllt av dansanta kända personer, en och annan oanad talang och spektakulära shownummer. Det populära programmet har skapat minnen för livet för både deltagare och tv-publik, och TV4 kan idag avslöja att det blir Petra Mede och David Lindgren som kliver in på dansgolvet som nya programledare inför den kommande säsongen.

John Lundvik vinner Let’s Dance 2020

Efter en sprakade och spännande final står John Lundvik som vinnare av Let’s Dance 2020.
- Wow jag vet inte vad jag ska säga, säger John Lundvik.

Det här dansar finalisterna på fredag

Nu är det inte långt kvar till finalen av Let’s Dance 2020 där det ska avgöras vem av Sussie Eriksson och John Lundvik som står som slutlig vinnare.

Finalvecka i Let’s Dance 2020

På fredag gör finalisterna John Lundvik och Sussie Eriksson upp om den eftertraktade glasskon. Tillbaka i studion är också säsongens deltagare som ska dansa varsin dans.