Let's dance

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Pernilla Wahlgren gästar Let’s dance 2019

Det är dags för musikaltema i Let’s dance och vad passar bättre än att självaste musikaldrottningen Pernilla Wahlgren sitter i juryn och bedömer våra danspars musikaltolkningar?

I åttonde avsnittet av Let’s dance kliver våra fem kvarstående danspar ut på golvet för att tolka välkända musikaler. Dansparen ska dansa en individuell dans där de tolkar varsin musikal. Därefter ska de också göra ett gemensamt Queen-medley. Allt bedöms och poängsätts av juryn som på fredag får förstärkning av Pernilla Wahlgren som ska bedöma hur väl de lyckats tolka musikalen i dansen.

- Det ska bli jätteroligt och jag ser fram emot det jätte-jättemycket, säger Pernilla Wahlgren.

Precis som varje fredag sitter även Tony Irving, Ann Wilson och Cecilia Lazar i juryn.

Här kan du läsa vem som tolkar vilken musikal.

Let’s dance musikalkväll sänds på fredag 20.00 på TV4 och TV4 Play.

Petra Mede och David Lindgren blir nya programledare för Let’s Dance 2021

I 15 säsonger har Let’s Dance samlat Sverige framför glittrande underhållning fyllt av dansanta kända personer, en och annan oanad talang och spektakulära shownummer. Det populära programmet har skapat minnen för livet för både deltagare och tv-publik, och TV4 kan idag avslöja att det blir Petra Mede och David Lindgren som kliver in på dansgolvet som nya programledare inför den kommande säsongen.

John Lundvik vinner Let’s Dance 2020

Efter en sprakade och spännande final står John Lundvik som vinnare av Let’s Dance 2020.
- Wow jag vet inte vad jag ska säga, säger John Lundvik.

Det här dansar finalisterna på fredag

Nu är det inte långt kvar till finalen av Let’s Dance 2020 där det ska avgöras vem av Sussie Eriksson och John Lundvik som står som slutlig vinnare.

Finalvecka i Let’s Dance 2020

På fredag gör finalisterna John Lundvik och Sussie Eriksson upp om den eftertraktade glasskon. Tillbaka i studion är också säsongens deltagare som ska dansa varsin dans.