Let's dance

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Kristin Kaspersens fall under träningen - fått sy 9 stygn i pannan

Under torsdagens sista repetitioner inför morgondagens livesändning föll Kristin Kaspersen med huvudet före rakt ner i golvet under ett av lyften så hon började blöda kraftigt från ett hack i pannan.

Ambulans kallades till platsen och Kristin fick snabbt hjälp. Väl på sjukhuset fick hon träffa läkare som kunde konstatera att det inte handlade om hjärnskakning eller annan typ av huvud- eller nackskada. Kristin fick dock ett hack i pannan som var så pass djupt att nio stygn behövdes för att sy ihop.

Kristin kommer att medverka under morgondagens program.

Let's dance sänds imorgon fredag 20.00 på TV4 och TV4 Play.

Petra Mede och David Lindgren blir nya programledare för Let’s Dance 2021

I 15 säsonger har Let’s Dance samlat Sverige framför glittrande underhållning fyllt av dansanta kända personer, en och annan oanad talang och spektakulära shownummer. Det populära programmet har skapat minnen för livet för både deltagare och tv-publik, och TV4 kan idag avslöja att det blir Petra Mede och David Lindgren som kliver in på dansgolvet som nya programledare inför den kommande säsongen.

John Lundvik vinner Let’s Dance 2020

Efter en sprakade och spännande final står John Lundvik som vinnare av Let’s Dance 2020.
- Wow jag vet inte vad jag ska säga, säger John Lundvik.

Det här dansar finalisterna på fredag

Nu är det inte långt kvar till finalen av Let’s Dance 2020 där det ska avgöras vem av Sussie Eriksson och John Lundvik som står som slutlig vinnare.

Finalvecka i Let’s Dance 2020

På fredag gör finalisterna John Lundvik och Sussie Eriksson upp om den eftertraktade glasskon. Tillbaka i studion är också säsongens deltagare som ska dansa varsin dans.