Lördagar 20:00

Let's dance

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Sponsorer

Videoslots-logo
Hallon-logo
Neste MY-logo
Staropramen-logo

Kristin Kaspersens fall under träningen - fått sy 9 stygn i pannan

Under torsdagens sista repetitioner inför morgondagens livesändning föll Kristin Kaspersen med huvudet före rakt ner i golvet under ett av lyften så hon började blöda kraftigt från ett hack i pannan.

Ambulans kallades till platsen och Kristin fick snabbt hjälp. Väl på sjukhuset fick hon träffa läkare som kunde konstatera att det inte handlade om hjärnskakning eller annan typ av huvud- eller nackskada. Kristin fick dock ett hack i pannan som var så pass djupt att nio stygn behövdes för att sy ihop.

Kristin kommer att medverka under morgondagens program.

Let's dance sänds imorgon fredag 20.00 på TV4 och TV4 Play.

Keyyo & Hugo utmanas av juryn med en samba

I premiären av Let’s dance 2021 dansade Keyyo & Hugo samba till Sias “The Greatest”. Nu utmanar juryn dem att dansa om den i semifinalen av Let’s dance 2021.

Här antar Anis & Katja juryns quick step-utmaning

Det är juryns kväll i Let’s dance och de har därmed bestämt att Anis & Katja ska få dansa om sin quick step som de gjorde i premiären av Let’s dance. De dansar till “Blinding Lights” av The Weekend.

Michel Tornéus åker ur Let’s dance i kvartsfinalen

Efter en kvartsfinal med otroligt hög nivå, en helt ny utmaning och spännande duell blev det Michel som fick lämna Let's dance.
- Jag har haft jättekul så det känns tråkigt att behöva lämna, sa Michel Tornéus som dansar med Jasmine Takács.

Se Anis revansch på dansgolvet

Efter att ha varit i duell två denna säsongen tar Anis och Katja revansch med sin American Smooth till ABBA:s Mamma Mia.