Love Island Sverige

Love Island Sverige är dejtingprogrammet där deltagarna måste vinna både publikens och sin potentiella partners hjärta. Kärlekstörstande singlar samlas för att dejta i en oemotståndlig paradismiljö - alla med hopp om att träffa den rätta.

Vem ska bli Love Island-deltagare?

Love Island Sverige närmar sig med stormsteg.
Nu kan du vara med och hjälpa en lycklig deltagare in i världens hetaste kärleksserie.

Sommaren är på intåg. Och med den också Love Island Sverige. Succéserien återvänder under sensommaren, men sedan länge är ansökningen öppen för alla som söker efter den stora kärleken i världens hetaste kärleksserie.

SÖK TILL LOVE ISLAND SVERIGE HÄR. 

Även om du inte är sugen på att uppleva ditt livs kärleksäventyr kan du såklart även i år vara med och påverka Love Island Sverige - som tittare genom Love Island-appen. Där kommer du få chans att rösta på ditt favoritpar under säsongen som sänds direkt från den grekiska ön Korfu. 
Och redan nu kan du tycka till kring vem som ska få gå in i lyxvillan. I samarbete med Nyheter 24 kan du nu välja en deltagare som ska få chansen att hitta kärleken i programmet. 

HÄR RÖSTAR DU. 

Love Island-vinnarna på plats vid Idols fredagsfinal

Love Island-vinnarna Sofia Jenks och Simon Dannert vann Love Island Sverige 2019. Efter hemresan har vinnarparet vilat upp sig under ett par dagar, men på fredagen var det dags att åka tillbaka till rampljuset och fredagsfinalen av Idol på TV4.

Rap-recap av Love Island Sverige 2019.

Våran allas fnia speaker har slängt ihop en rapp med rim för att ge en snabb sammanfattning på vad som hänt under årets säsong i Love Island Sverige 2019.

Årets Sista Dumpning

Malin Falk Gramer går in i Villan och det blir årets sista Dumpning och våra fyra finalpar är klara för morgondagens final i Love Island Sverige 2019.

Anton Bengtsson: "Jag trodde aldrig att du skulle åka"

Anton Bengtsson och Anna Birgerssons mammor kommer in i Villan. Det blir otroligt fina möten och mammorna har bara fina ord att säga om kärleken mellan Anna och Anton i Love Island Sverige 2019.

Stormig dumpning

Malin Falk Gramer tar med sig stormen in i Villan och det blir en riktig attack. Ett par dumpas från Villan precis innan finalen i Love Island Sverige 2019.

Här skrivs romantiska dikter

Hjärnorna går på högvara och pennorna vässas, det skrivs långa och många dikter i Love Island Sverige 2019.

Love Island Sverige Danstävling

Deltagarna har danstävling som bedöms av Sigrid Bernson som enväldig domare. Det står ett par som vinnare i Love Island Sverige 2019.