Let's dance

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Samir och Viktor släpper ny låt i Let's dance 2019

Semifinalen av Let's dance gästas av inga mindre än Let's dance stjärndeltagare Samir Badran och Viktor Frisk som ska släppa sin nya sommarhit "Odödlig".

Samir Badran, som dansade i Let's dance 2017 och Viktor Frisk som deltog 2018, återvänder till dansstudion. Det kommer bjudas på dans, men framförallt släpper de sin nya låt "Odödlig" i programmet.

2018 såg vi dem i finalen av Let's dance när de sjöng sin VM-låt "Put your hands up för Sverige". Se framträdandet här.

Duon har sen tidigare låtarna Success, Groupie, Saxofuckingfon, Bada Nakna, Fick Feeling, Kung, Vi gör det ändå, Rakt in i kaklet, Shuffla och Put your hands up för Sverige.

Semifinalen av Let's dance sänds på fredag 20.00 på TV4 och TV4 Play.

Petra Mede och David Lindgren blir nya programledare för Let’s Dance 2021

I 15 säsonger har Let’s Dance samlat Sverige framför glittrande underhållning fyllt av dansanta kända personer, en och annan oanad talang och spektakulära shownummer. Det populära programmet har skapat minnen för livet för både deltagare och tv-publik, och TV4 kan idag avslöja att det blir Petra Mede och David Lindgren som kliver in på dansgolvet som nya programledare inför den kommande säsongen.

John Lundvik vinner Let’s Dance 2020

Efter en sprakade och spännande final står John Lundvik som vinnare av Let’s Dance 2020.
- Wow jag vet inte vad jag ska säga, säger John Lundvik.

Det här dansar finalisterna på fredag

Nu är det inte långt kvar till finalen av Let’s Dance 2020 där det ska avgöras vem av Sussie Eriksson och John Lundvik som står som slutlig vinnare.

Finalvecka i Let’s Dance 2020

På fredag gör finalisterna John Lundvik och Sussie Eriksson upp om den eftertraktade glasskon. Tillbaka i studion är också säsongens deltagare som ska dansa varsin dans.