Let's dance

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Tony Irving släpper låt i Let's dance 2019!

Tillsammans med dansbandet Drifters släpper Tony Irving låten "Skaka rumpa i en Samba" live i semifinalen av Let's dance.

Drifters är ett dansband från Lidköping och bildades 1962. Bandet har tilldelats Guldklaven som "Årets band" under Svenska dansbandsveckan i Malung 2004. Bandet spelade in "När du var här" i serien Möbelhandlarens dotter som visades i SVT 2006 som även den prisades med en Guldklave för "Årets låt". 2007 nominerades bandet till Grammis i kategorin "Årets dansband/Schlager".

Nu är det dags för Drifters att släppa singeln "Skaka rumpa i en Samba" tillsammans med Tony Irving. De gör debut med låten under semifinalen av Let's dance. I numret ska även Ann Wilson och Cecilia Lazar dansa tillsammans med proffsdansarna.

Låten och showen ser du i semifinalen av Let's dance på fredag 20.00 på TV4 och TV4 Play.

Petra Mede och David Lindgren blir nya programledare för Let’s Dance 2021

I 15 säsonger har Let’s Dance samlat Sverige framför glittrande underhållning fyllt av dansanta kända personer, en och annan oanad talang och spektakulära shownummer. Det populära programmet har skapat minnen för livet för både deltagare och tv-publik, och TV4 kan idag avslöja att det blir Petra Mede och David Lindgren som kliver in på dansgolvet som nya programledare inför den kommande säsongen.

John Lundvik vinner Let’s Dance 2020

Efter en sprakade och spännande final står John Lundvik som vinnare av Let’s Dance 2020.
- Wow jag vet inte vad jag ska säga, säger John Lundvik.

Det här dansar finalisterna på fredag

Nu är det inte långt kvar till finalen av Let’s Dance 2020 där det ska avgöras vem av Sussie Eriksson och John Lundvik som står som slutlig vinnare.

Finalvecka i Let’s Dance 2020

På fredag gör finalisterna John Lundvik och Sussie Eriksson upp om den eftertraktade glasskon. Tillbaka i studion är också säsongens deltagare som ska dansa varsin dans.