Let's dance

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Jon Henrik Fjällgren gästar finalen av Let's dance 2019

Förra årets vinnare Jon Henrik Fjällgren kommer tillbaka i finalen av Let's dance 2019. Den här gången är han här som gästartist och kommer tillsammans med proffsdansare bjuda på show, i år igen.

I fjol stod det mellan Jon Henrik Fjällgren och Daniel Norberg i finalen. Segrare blev Jon Henrik Fjällgren. Så här såg det ut när Jon Henrik vann Let's dance 2018.

I år är han tillbaka i dansstudion, den här gången för att uppträda. Tillsammans med proffsdansare kommer han bjuda på en känslostark mellanakt.

I finalen dansar våra finalister tre danser var och utöver det så kommer även alla danspar från säsongen tillbaka för att dansa en sista dans. Dessutom väntar överraskningar... Det kommer bli en riktigt sprakande finalshow!

Vem ska vinna glasskon i år - Kristin Kaspersen eller Magdalena Forsberg? Finalen drar igång fredag 20.00 på TV4 och TV4 Play.

Petra Mede och David Lindgren blir nya programledare för Let’s Dance 2021

I 15 säsonger har Let’s Dance samlat Sverige framför glittrande underhållning fyllt av dansanta kända personer, en och annan oanad talang och spektakulära shownummer. Det populära programmet har skapat minnen för livet för både deltagare och tv-publik, och TV4 kan idag avslöja att det blir Petra Mede och David Lindgren som kliver in på dansgolvet som nya programledare inför den kommande säsongen.

John Lundvik vinner Let’s Dance 2020

Efter en sprakade och spännande final står John Lundvik som vinnare av Let’s Dance 2020.
- Wow jag vet inte vad jag ska säga, säger John Lundvik.

Det här dansar finalisterna på fredag

Nu är det inte långt kvar till finalen av Let’s Dance 2020 där det ska avgöras vem av Sussie Eriksson och John Lundvik som står som slutlig vinnare.

Finalvecka i Let’s Dance 2020

På fredag gör finalisterna John Lundvik och Sussie Eriksson upp om den eftertraktade glasskon. Tillbaka i studion är också säsongens deltagare som ska dansa varsin dans.