Younger

Amerikansk dramakomediserie om New York-bon Liza som landar sitt drömjobb på ett bokförlag efter att ha ljugit om sin ålder. Nu måste hennes lögn upprätthållas inför såväl attraktiva chefer som skoningslösa konkurrenter.

Hyllade Younger säsong 6 är här!

Den älskade dramakomediserien Younger är äntligen tillbaka. Säsong 6 har premiär på C More torsdag 13 juni (internationell premiär).

Serien har blivit en tittarsuccé både på C More och internationellt och när nyheten om säsong 6 släpptes i sociala medier blev responsen enorm med över 1000 kommentarer på C Mores facebooksida.

Dramakomedin Younger handlar om New York-bon Liza, en 40-årig ensamstående mamma som landar sitt drömjobb på ett bokförlag efter att ha utgett sig för att vara yngre än hon är. Nu måste hennes lögn upprätthållas inför såväl attraktiva chefer som skoningslösa konkurrenter. "Younger" är skapad av Darren Star som även producerat "Beverly Hills", "Sex and the City" och "Melrose Place".

I den sjätte säsongen av succéserien återser vi Liza, Diana och Kelsey på Empirical Press. Charles har lämnat Empirical i hopp om att rädda sin relation med Liza och Josh brottas med konsekvenserna av en tidigare relation.

Se Yonger säsong 1-6 här >>

Trailer för Younger säsong 6

Liza, Kelsey och Josh är alla tillbaka i den sjätte säsongen av Younger. Serien har premiär den 13 juni på C More och efter sommaren på TV4 Play.