Extern länk
Början på sidans innehåll

Lotta på Liseberg

Lotta på Liseberg

Från Stora scenen på Liseberg i Göteborg bjuder Lotta Engberg på allsång. Det blir också uppträdanden av välkända artister.Lotta Engberg bjuder på allsång och uppträdanden av välkända artister.

Marcus & Martinus gästar Lotta på Liseberg-premiären 2019

På måndag 17 juni är det premiär för sommarens Lotta på Liseberg. Nu står det klart att även den norska tvillingduon Marcus & Martinus gästar det första programmet.

Uppdaterad: Publicerad:

Klockan åtta på måndag drar Lotta Engberg igång allsångssäsongen på Liseberg och som vanligt gästar en rad gästartister programmet. På måndag är det Sebastian Walldén, Dolly Style, Jill Johnson samt Per Andersson, Ulla Skoog och Linus Wahlgren från Den Osalige/Gunnebo Slott som uppträder och sjunger allsång med publiken. Till listan läggs nu även de norska favoriterna Marcus & Martinus.

– Det är nästan så att jag får nypa mig i armen! Jag längtar så efter att stå på scenen och möta den fantastiska publiken ihop med våra härliga musikanter och alla underbara gästartister, säger Lotta Engberg.

Marcus & Martinus Gunnersen slog igenom 2012 när de vann norska Melodi Grand Prix Junior med låten To dråper vann. Tvillingarna blev snabbt omåttligt populära i hemlandet och 2015 kom deras debutalbum Hei som alla fans väntat på. Högaktuella med nya EP:n Soon som släpptes för bara några dagar sedan, kommer de nu till Lotta på Liseberg för att uppträda och ta ton med publiken.

- Vi utlovar en färgglad och fartfylld premiär av allsångssommaren på Liseberg. Marcus & Martinus kommer som en extra krydda på en redan stark lista med gästartister, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent på TV4.

Se listan med alla gästartister på Lotta på Liseberg 2019