Flirty dancing

Ett fartfyllt dejtingprogram där personer i jakt på den stora kärleken möts i en dans istället för på en traditionell dejt. Efter dansen får deltagarna välja om de vill ses igen, men då gäller det att kemi uppstått utan att ett endaste ord utbytts?

Ett fartfyllt dejtingprogram där personer i jakt på den stora kärleken möts i en dans istället för på en traditionell dejt. Efter dansen får deltagarna välja om de vill ses igen, men då gäller det att kemi uppstått utan att ett endaste ord utbytts?

Rennie Mirro leder vårt nya dansanta dejtingprogram Flirty dancing

I höst har TV4:s nya satsning Flirty dancing premiär. Ett magiskt och musikaliskt dejtingprogram där två främlingar lär sig ena halvan av en koreografi – för att sedan mötas för första gången i en dans.
Dansgolvet har bytts ut mot en spektakulär plats och programledare är musikalstjärnan, skådespelaren och artisten Rennie Mirro.

Nu lanserar vi det brittiska succéformatet Flirty dancing. Det är programmet för alla de som längtar efter att lägga undan telefonens dejtingappar och känna pirret i magen som bara uppstår när två människor möts i verkliga livet.

- Att få leda ett program som ger människor chansen att mötas genom dansen känns fantastiskt. Genom alla tider har dans fört människor samman och skapat sann glädje och kärlek. Jag hoppas att riktigt många vill ta chansen i höst och söker till programmet nu på en gång. Jag träffade faktiskt min egen fru i en dans, säger Rennie Mirro.

De förväntansfulla singlarna i Flirty dancing lär sig sin dans på var sitt håll. När de möter sin matchade partner för första gången är det på en magisk plats någonstans i Stockholm.

Inga ord utbyts, det handlar bara om några få intensiva och fysiska minuter av dans. När dansen är slut skiljs de åt och frågan är: slog det gnistor på dansgolvet? Kommer de vilja ses igen och dejta vidare på egen hand, eller var det här sista dansen?

- I Flirty dancing färdas vi iväg till en romantisk plats fjärran det moderna dejtinglivet. Vi kommer att bjuda tittarna på en trollbindande, magpirrande och alldeles, alldeles underbar upplevelse, säger Karin Dofs, exekutiv producent TV4.

I varje avsnitt av Flirty dancing matchas två par ihop, och får sedan lära sig den specialutformade koreografin framtagen av Rennie Mirro och hans danscrew. Låter det här som något som du eller någon du känner skulle vilja prova - sök nu!

Flirty dancing har premiär våren 2020 och sänds i fyra avsnitt på TV4, TV4 Play och C More.

Om Rennie Mirro:
Rennie Mirro, 47, är en av Sveriges mest namnkunniga och mångsidiga musikalstjärnor, artister och skådespelare. Mirro är klassiskt skolad dansare med många års erfarenhet både på och bakom scenen. Han har vunnit två Guldmasker, skådespelat i bland annat Äkta människor, sommarpratade 2018 och ledde Grammisgalan 2019. 

Sök till Flirty dancing här! 

Observera att TV4 och C More samarbetar med externa produktionsbolag som tar emot och hanterar ansökningarna till våra program. Respektive produktionsbolag ansvar för att ge dig information om hur din ansökan hanteras.

FLIRTY DANCING PREMIÄR 5 MARS - trailer

Flirty dancing är ett magiskt och musikaliskt dejtingprogram där två främlingar lär sig ena halvan av en koreografi – för att sedan mötas för första gången i en dans.

Då har Flirty Dancing premiär

I TV4:s nya dejtingprogram Flirty dancing får par träffas och dansa tillsammans – utan att utbyta ett enda ord.
– Det är ett klassiskt blind date-upplägg med en i mitt tycke underbar twist, säger programledaren Rennie Mirro.

Det här är Flirty dancing - Sök nu

Snart har TV4:s nya satsning Flirty dancing premiär. Ett magiskt och musikaliskt dejtingprogram där två främlingar lär sig ena halvan av en koreografi – för att sedan mötas för första gången i en dans. Dansgolvet har bytts ut mot en spektakulär plats och programledare är välrenommerade dansaren och musikalstjärnan Rennie Mirro. Sök nu på tv4.se.