Början på sidans innehåll

Sommar med Ernst

Ernst Kirchsteiger reser till olika platser runt om i Sverige där han med sin smarta och enkla inredningsfilosofi hjälper familjer med olika sommarprojekt.

Ernst Kirchsteiger reser till olika platser runt om i Sverige där han med sin smarta och enkla inredningsfilosofi hjälper familjer med olika sommarprojekt.

Sponsorer

Hemköp
Kvix
Löfbergs
Kungsörnen

Inköpslista för avsnitt 1 av Sommar med Ernst 2019

2019-06-27 • Foto: TV4

I säsongspremiären av Sommar med Ernst tar sig Ernst an den stora trädgården som finns på den vackra gamla gården på Österlen. Gården visar sig ha stor potential till att ha en trädgård som tar för sig och Ernst anlägger ett stort grönsaksland. Han tillverkar odlingsramar, bygger ett växttorn av armeringsjärn och praktiska växtskyltar för att på ett enkelt sätt ha översikt över trädgårdslandet. I ett av husets små rum skapar Ernst en ateljé med plats för kreativitet, men samtidigt ordning och reda. Ernst syr ett förvaringsrack att hänga upp på väggen som rymmer många små saker. Slutligen bakar Ernst två sorters pizzor med lokala ingredienser och tillagar dem utomhus på grillen.

Ernst bästa knep för att lyckas med risotto

6 min 20 sek

Kantareller, kräftor och små arga korvar finns med när Ernst Kirchsteiger ska laga risotto i programmet "Ernst bästa sommarmat". Och det finns ett sätt att få fram maximal smak på sin ris-rätt.

Ernst granola som smakar äppelkaka

5 min 41 sek

Ernst Kirchsteiger lagar lyxig frukost med granola som smaka äppelkaka, smoothie och maffiga mackor i programmet "Ernst bästa sommarmat".