Nästa avsnitt 12 juli

Lotta på Liseberg

Från Stora scenen på Liseberg i Göteborg bjuder Lotta Engberg på allsång. Det blir också uppträdanden av välkända artister.

Från Stora scenen på Liseberg i Göteborg bjuder Lotta Engberg på allsång. Det blir också uppträdanden av välkända artister.

Sponsorer

Gevalia
Risskov
Dr Oetker
Videoslots

Så ser du Lotta på Liseberg på semestern utomlands

Sommaren är räddad! Nu behöver inte missa något avsnitt av Lotta på Liseberg, även om du är utomlands. Du kan nämligen se alla program på TV4 Play i hela EU och Norge.

Varje måndag klockan 20.00 är det Lotta på Liseberg på TV4 och TV4 Play. Nu kan du också se programmet på TV4 Play om du befinner dig i EU eller Norge. 

Du kan helt enkelt ta med dig Lotta på Liseberg på semestern. För att kunna titta på TV4 Play i EU måste du koppla ditt personnummer till ditt TV4 Play-konto och på så sätt verifiera att du är folkbokförd i Sverige. När det är gjort så kan du se alla program som finns i tjänsten i hela EU och Norge.

Här kan läs mer om hur du kopplar ditt TV4 Play-konto till ditt personnummer samt få svar på andra frågor.

Undrar du vilka artister som gästar programmet framöver? Här hittar du alla datum och artister. 

Artisterna som gästar Lotta på Liseberg 2021

PROGRAMINFORMATION
Med start den 20 juni bjuder Lotta Engberg in till en ny säsong av Lotta på Liseberg fullspäckad med musik och sång av en mängd populära gästartister såsom Loreen, Newkid, Charlotte Perrelli och Tusse.

Det här händer på Lotta på Liseberg den 26 juli

PROGRAMINFORMATION
Lotta står åter redo för att bjuda upp till allsång. För att sätta lite extra guldkant på kvällen har hon bjudit in Eric Saade, Hanna Ferm, Gustaf & Viktor Norén, Tess Merkel och Kikki Danielsson.