Way Out West

Den 8-10 augusti 2019 åkte TV4 Play till sommarfestivalen Way Out West i Slottsskogen, Göteborg. Se flera av konserterna från scenerna Flamingo och Azalea.

TV4 Play livesänder konserter från Way Out West 2019

Den 8-10 augusti åker TV4 Play till sommarfestivalen Way Out West i Slottsskogen, Göteborg. För första gången kan hela svenska folket gratis livestreama konserter från den omtalade festivalen.

Musik- och filmfestivalen Way Out West – som lockar besökare från hela Sverige och även från stora delar av resten av världen – har i flera år fyllt Göteborg och Slottsskogen med musik, fest och kultur i dagarna tre. För första gången kommer nu flera av konserterna från de största scenerna Flamingo och Azaela att livesändas i TV4 Play.

- Way Out West erbjuder flera av vår tids mest intressanta musikartister och vi på TV4 älskar ju musik. Så det känns som ett perfekt samarbete där vi kan erbjuda TV4 Plays alla 3 miljoner användare möjligheten att känna på festivalpulsen från Slottsskogen i Göteborg, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent på TV4.

TV4 Play-tittarna kommer bland annat att kunna ta del av konserter från The Cure, James Blake, Seinabo Sey m.fl. Flera festivaler runt om i världen erbjuder livestreamad video från konsertområdet som en service både till festivalbesökarna och till musikintresserade som inte är på plats i Göteborg.

- Festivalupplevelsen utvecklas varje år. Förutom att vi erbjuder livebild på storbildsskärmar på området så känns det självklart att bidra med samma tjänst i mobilen eller framför TVn. Vi är övertygade om att livestreamen på TV4 Play kommer att uppskattas både av festivalbesökare och de som av olika anledningar inte har möjlighet att vara på plats i Göteborg, säger Peter Björklund på Luger, arrangörerna bakom Way Out West.

De konserter som livestreamas från Way Out West-scenerna Flamingo och Azaela kan ses gratis i TV4 Play. https://www.tv4play.se/program/way-out-west

Här kan du se vilka konserter du kan livestreama!