Lotta på Liseberg

Från Stora scenen på Liseberg i Göteborg bjuder Lotta Engberg på allsång. Det blir också uppträdanden av välkända artister.

Från Stora scenen på Liseberg i Göteborg bjuder Lotta Engberg på allsång. Det blir också uppträdanden av välkända artister.

Succésommar för Lotta på Liseberg 2019

Marcus & Martinus inledde den 11:e säsongen av Lotta på Liseberg - Magnus Uggla avslutade den.
Lotta på Liseberg slår nya rekord när allt fler tv-tittare väljer det omtyckta allsångsprogrammet från Göteborg.

Det blev minst sagt en stjärnspäckad sommar med allsång, glädje och göteborgshumor. Med Lotta Engberg i spetsen bjöds det både på skratt, pussar och vacker sång.

Säsongsavslutningen sågs av 890 000 med en andel på 29,6 procent i målgruppen 15-64 år, och en rating på 5,5.

– Lotta på Liseberg har samma ratingnivå som förra året och dessutom har vi högre andel av alla tv-tittare som väljer just Lotta på Liseberg på måndagskvällarna. Det är ett styrkebesked, säger Jonathan Nordin exekutiv producent på TV4.

Säsongens mest sedda avsnitt var program två då Hanna Ferm, Liamoo, Anna Bergendahl, Kikki Danielsson och Eric Saade gästade. Avsnittet sågs av 960 000 med en andel på 34,3 procent i målgruppen 15-64 år, och en rating på 6.1.

– Att allt fler väljer Lotta på Liseberg är ett gott betyg för det uppskattade programmet. Lotta Engberg tillsammans med hela teamet gör ett strålande jobb med att varje år utveckla programmet mot en digital publik. Flera klipp från sommarens säsong har blivit virala raketer och har över miljonen visningar säger Jonathan Nordin.

Siffrorna är preliminära från MMS. Ej inkluderat är tittare som tittat via TV4 Play.

Lotta på Liseberg - tillbaka på TV4 sommaren 2021

Även i år blir det en sommar av glädjande allsång och musik tillsammans med Lotta Engberg på Liseberg. Datumen för sommarens program i TV4 är satta och det blir 7 måndagar och ett extra långt, fullspäckat premiärprogram söndagen 20 juni. Om det blir publik på plats framför Stora Scenen återstår att se. – Jag längtar så vansinnigt mycket efter att få träffas igen!, säger Lotta Engberg.

Lotta på Liseberg kommer tillbaka 2021

Även i år blir det en sommar av glädjande allsång och musik tillsammans med Lotta Engberg på Liseberg. Datumen för sommarens program i TV4 är satta och det blir 7 måndagar och ett extra långt, fullspäckat premiärprogram söndagen 20 juni.

Det här händer under Lotta på Liseberg 10 augusti

Det har blivit dags för säsongens sista Lotta på Liseberg. För att sätta extra guldkant på kvällen har Lotta bjudit in Måns Zelmerlöw, Wiktoria, Per Andersson, Liamoo, Jill Johnson och Robin Stjernberg.

Medley med Hasse Andersson & Lotta

Hasse Andersson och Lotta kör ett medley med låtarna ”Kär och galen”, ”Skomakaren Anton”, ”Gifta sig i jeans”, ”Arrendatorns klagan”, ”Åh vad jag älskade dig just då” och ”Änglahund”.