Love Island Sverige

Love Island Sverige är dejtingprogrammet där deltagarna måste vinna både publikens och sin potentiella partners hjärta. Kärlekstörstande singlar samlas för att dejta i en oemotståndlig paradismiljö - alla med hopp om att träffa den rätta.

Det här är Zabrina Pettersson i Love Island Sverige 2019

Zabrina Pettersson har varit singel hela livet och är nu mer redo än någonsin för att hitta kärleken! Astrologi är ett stort intresse och hon beskriver sig själv som en typisk vädur. Just nu studerar hon till affärsutvecklare men tar nu ett uppehåll för att åka till Love Island och hitta kärleken!

Ålder: 23
Bostadsort: Stockholm
Yrke: Studerar

Vad söker du i en partner?
Jag söker en partner som får mig att känna mig fri, som är ganska lik mig men är mer lugn och kan ta ner mig på jorden när det behövs. En partner som gillar äventyr och inte bryr sig om vad andra tycker och gör exakt vad han känner för utan att såra eller skada andra. En partner som vågar göra galna saker tillsammans med mig.

Varför är du med i Love Island?
Jag är med för att jag är trött på alla killar jag träffar ute på krogen, och på tinder. De är för töntiga för mig. Är jättekräsen och vill hitta min ”perfect match” och partner in crime.

Instagram: @zadevil

Love Island-vinnarna på plats vid Idols fredagsfinal

Love Island-vinnarna Sofia Jenks och Simon Dannert vann Love Island Sverige 2019. Efter hemresan har vinnarparet vilat upp sig under ett par dagar, men på fredagen var det dags att åka tillbaka till rampljuset och fredagsfinalen av Idol på TV4.

Rap-recap av Love Island Sverige 2019.

Våran allas fnia speaker har slängt ihop en rapp med rim för att ge en snabb sammanfattning på vad som hänt under årets säsong i Love Island Sverige 2019.

Årets Sista Dumpning

Malin Falk Gramer går in i Villan och det blir årets sista Dumpning och våra fyra finalpar är klara för morgondagens final i Love Island Sverige 2019.

Anton Bengtsson: "Jag trodde aldrig att du skulle åka"

Anton Bengtsson och Anna Birgerssons mammor kommer in i Villan. Det blir otroligt fina möten och mammorna har bara fina ord att säga om kärleken mellan Anna och Anton i Love Island Sverige 2019.

Stormig dumpning

Malin Falk Gramer tar med sig stormen in i Villan och det blir en riktig attack. Ett par dumpas från Villan precis innan finalen i Love Island Sverige 2019.

Här skrivs romantiska dikter

Hjärnorna går på högvara och pennorna vässas, det skrivs långa och många dikter i Love Island Sverige 2019.

Love Island Sverige Danstävling

Deltagarna har danstävling som bedöms av Sigrid Bernson som enväldig domare. Det står ett par som vinnare i Love Island Sverige 2019.