Extern länk
Början på sidans innehåll

Love Island Sverige

Love Island Sverige

Love Island Sverige är dejtingprogrammet där deltagarna måste vinna både publikens och sin potentiella partners hjärta. Kärlekstörstande singlar samlas för att dejta i en oemotståndlig paradismiljö - alla med hopp om att träffa den rätta. Love Island Sverige är dejtingprogrammet där deltagarna måste vinna...

Titta på TV4 Play
Sociala medier:

Krisplanen för gravida Malin Stenbäck i Love Island Sverige 2019

Love Island Sverige är tillbaka – med Malin Stenbäck som programledare.
Men den folkkära programledaren är samtidigt gravid, och en krisplan finns på plats.

Uppdaterad: Publicerad:

Love Island Sverige är kärleksserien som tog Sverige med storm förra året. Nu återvänder programmet för en ny säsong, direkt från den grekiska ön Korfu.
Malin Stenbäck är programledare, och väntar samtidigt sitt första barn med kärleken Petter.
Något som gjort att en krisplan satts in för att trygga programledarens medverkan.

-  Jag mår jättebra och är så glad över vad som komma skall, och att jag ändå kan vara på plats för Love Island Sverige där vi har världens hetaste singlar och en uppdaterad lyxvilla, säger Malin Stenbäck.

På plats på Korfu finns också kärleken Petter, samtidigt som barnmorska och andra funktioner försäkrat hennes medverkan i programmet.

-  Jag har allt jag behöver på plats och kommer självklart inte ta några risker. Det finns såklart en plan för hur allt ska lösa sig, säger Malin Stenbäck utan att kommentera vidare.

TV4:s exekutive producent Lotta Edvardsson säger:

-  Vi är så lyckliga över att Malin är vår trygga kapten även i år, och har möjlighet att följa upp fjolårets succé. Det viktigaste för alla inblandade är att hon mår bra, och det styr alla beslut kring hennes medverkan. Det kommer också leda till en stor överraskning längre fram…

Malin Stenbäck var gravid redan under inspelningarna av Bachelor.