Love Island Sverige

Love Island Sverige är dejtingprogrammet där deltagarna måste vinna både publikens och sin potentiella partners hjärta. Kärlekstörstande singlar samlas för att dejta i en oemotståndlig paradismiljö - alla med hopp om att träffa den rätta.

Krisplanen för gravida Malin Stenbäck i Love Island Sverige 2019

Love Island Sverige är tillbaka – med Malin Stenbäck som programledare.
Men den folkkära programledaren är samtidigt gravid, och en krisplan finns på plats.

Love Island Sverige är kärleksserien som tog Sverige med storm förra året. Nu återvänder programmet för en ny säsong, direkt från den grekiska ön Korfu.
Malin Stenbäck är programledare, och väntar samtidigt sitt första barn med kärleken Petter.
Något som gjort att en krisplan satts in för att trygga programledarens medverkan.

-  Jag mår jättebra och är så glad över vad som komma skall, och att jag ändå kan vara på plats för Love Island Sverige där vi har världens hetaste singlar och en uppdaterad lyxvilla, säger Malin Stenbäck.

På plats på Korfu finns också kärleken Petter, samtidigt som barnmorska och andra funktioner försäkrat hennes medverkan i programmet.

-  Jag har allt jag behöver på plats och kommer självklart inte ta några risker. Det finns såklart en plan för hur allt ska lösa sig, säger Malin Stenbäck utan att kommentera vidare.

TV4:s exekutive producent Lotta Edvardsson säger:

-  Vi är så lyckliga över att Malin är vår trygga kapten även i år, och har möjlighet att följa upp fjolårets succé. Det viktigaste för alla inblandade är att hon mår bra, och det styr alla beslut kring hennes medverkan. Det kommer också leda till en stor överraskning längre fram…

Malin Stenbäck var gravid redan under inspelningarna av Bachelor.

Love Island-vinnarna på plats vid Idols fredagsfinal

Love Island-vinnarna Sofia Jenks och Simon Dannert vann Love Island Sverige 2019. Efter hemresan har vinnarparet vilat upp sig under ett par dagar, men på fredagen var det dags att åka tillbaka till rampljuset och fredagsfinalen av Idol på TV4.

Rap-recap av Love Island Sverige 2019.

Våran allas fnia speaker har slängt ihop en rapp med rim för att ge en snabb sammanfattning på vad som hänt under årets säsong i Love Island Sverige 2019.

Årets Sista Dumpning

Malin Falk Gramer går in i Villan och det blir årets sista Dumpning och våra fyra finalpar är klara för morgondagens final i Love Island Sverige 2019.

Anton Bengtsson: "Jag trodde aldrig att du skulle åka"

Anton Bengtsson och Anna Birgerssons mammor kommer in i Villan. Det blir otroligt fina möten och mammorna har bara fina ord att säga om kärleken mellan Anna och Anton i Love Island Sverige 2019.

Stormig dumpning

Malin Falk Gramer tar med sig stormen in i Villan och det blir en riktig attack. Ett par dumpas från Villan precis innan finalen i Love Island Sverige 2019.

Här skrivs romantiska dikter

Hjärnorna går på högvara och pennorna vässas, det skrivs långa och många dikter i Love Island Sverige 2019.

Love Island Sverige Danstävling

Deltagarna har danstävling som bedöms av Sigrid Bernson som enväldig domare. Det står ett par som vinnare i Love Island Sverige 2019.