Love Island Sverige

Love Island Sverige är dejtingprogrammet där deltagarna måste vinna både publikens och sin potentiella partners hjärta. Kärlekstörstande singlar samlas för att dejta i en oemotståndlig paradismiljö - alla med hopp om att träffa den rätta.

Bianca Ingrosso om Love Island: "Det är min dröm"

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf har en av Sveriges största poddar.
Nu berättar de i ett sponsrat inslag om sin syn på Love Island Sverige.
- Det är så jävla spännande och så intressant, säger Bianca Ingrosso i podden.

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf har en av Sveriges mest populära podcast. Nyligen florerade dock uppgifter om att podden läggs ner, och fansen sörjer. 
Innan detta hann de dock prata om Love Island Sverige som de båda tidigare hyllat. I ett segment, sponsrat av Love Island Sverige, säger de om den nya säsongen med premiär måndag 19 augusti 19.00 på TV4 Play

-  Jag och Philip satt ju bänkade framför hela första säsongen. Nu efter första säsongen så vi träffar ju de här människorna på olika event och vi har så mycket interna skämt om alla deltagare för vi känner ju dem, säger Alice i podden. 

Bianca Ingrosso fortsätter: 

- Det har fullkomligt ritat om kartan för realityserier världen över. Det här är ju, det sker ju när man tittar på det – det är så sjukt. Och vi tittare kan vara med och påverka, alltså live, säger Bianca Ingrosso och fortsätter: 

- Det är så jävla spännande och så intressant. Fattar du att vi kan sitta och påverka vilka som ska dejta, vilka som får stanna och sjukt mycket annat. Det är min dröm, säger hon. 

LYSSNA PÅ "HAR DU SAGT A FÅR DU SÄGA B" HÄR

De 11 första deltagarna i Love Island Sverige 2019.

Love Island-vinnarna på plats vid Idols fredagsfinal

Love Island-vinnarna Sofia Jenks och Simon Dannert vann Love Island Sverige 2019. Efter hemresan har vinnarparet vilat upp sig under ett par dagar, men på fredagen var det dags att åka tillbaka till rampljuset och fredagsfinalen av Idol på TV4.

Rap-recap av Love Island Sverige 2019.

Våran allas fnia speaker har slängt ihop en rapp med rim för att ge en snabb sammanfattning på vad som hänt under årets säsong i Love Island Sverige 2019.

Årets Sista Dumpning

Malin Falk Gramer går in i Villan och det blir årets sista Dumpning och våra fyra finalpar är klara för morgondagens final i Love Island Sverige 2019.

Anton Bengtsson: "Jag trodde aldrig att du skulle åka"

Anton Bengtsson och Anna Birgerssons mammor kommer in i Villan. Det blir otroligt fina möten och mammorna har bara fina ord att säga om kärleken mellan Anna och Anton i Love Island Sverige 2019.

Stormig dumpning

Malin Falk Gramer tar med sig stormen in i Villan och det blir en riktig attack. Ett par dumpas från Villan precis innan finalen i Love Island Sverige 2019.

Här skrivs romantiska dikter

Hjärnorna går på högvara och pennorna vässas, det skrivs långa och många dikter i Love Island Sverige 2019.

Love Island Sverige Danstävling

Deltagarna har danstävling som bedöms av Sigrid Bernson som enväldig domare. Det står ett par som vinnare i Love Island Sverige 2019.