Love Island Sverige

Love Island Sverige är dejtingprogrammet där deltagarna måste vinna både publikens och sin potentiella partners hjärta. Kärlekstörstande singlar samlas för att dejta i en oemotståndlig paradismiljö - alla med hopp om att träffa den rätta.

Malin Stenbäck lämnar Love Island Sverige

Malin Stenbäck lämnar Love Island Sverige.
Under fredagen flyger den folkkära programledaren som också är höggravid hem.
- Av olika anledningar åker jag hem lite tidigare än planerat. Men allt är bra både med mig och bebis, säger Malin Stenbäck.

Malin Stenbäck ledde succésäsongen då Love Island kom till Sverige under 2018. Och även under årets pågående säsong, som är inne på sin första sändningsvecka direkt från Grekland, har den folkkära programledaren guidat tittarna i kärleksserien. 
Men, Malin väntar samtidigt sitt första barn tillsammans med kärleken Petter och en krisplan har funnits redo. 
- Jag har allt jag behöver på plats och kommer självklart inte att ta några risker. Det finns såklart en plan för hur allt ska lösa sig, har Malin Stenbäck tidigare sagt. 

Och under fredagen sätts den planen i verket, då programledaren lämnar Grekland, och Love Island Sverige. 
- Av olika anledningar åker jag hem lite tidigare än planerat. Men allt är bra både med mig och bebis, säger Malin Stenbäck. 

Lotta Edvardsson, exekutiv producent, säger: 
- Tidsmässigt var inte detta planerat, men vi är superglada över att Malin guidat Love Island-tittarna så här långt och nu skickar vi all kärlek till henne och Petter och deras lilla bebis som är på väg. Som jag tidigare sagt så har vi en oerhört spännande plan för hur allt ska lösa sig och nu kommer helt enkelt den överraskning som vi lovat våra tittare lite tidigare än vad som först var planerat – och man älskar ju överraskningar, säger Lotta Edvardsson, exekutiv producent. 

Malin Stenbäck kommer nu att fortsätta följa kärleksäventyret, som sänds varje dag 19.00 på TV4 Play, hemifrån. 
- Vilken kanonstart på säsongen! Känns otroligt kul att få vara en del av det här modiga, kärleksfulla och roliga programmet. Nu kommer jag följa deltagarna noggrant hemifrån och hoppas på massor av kärlek i slutändan, säger Malin Stenbäck. 


Love Island-vinnarna på plats vid Idols fredagsfinal

Love Island-vinnarna Sofia Jenks och Simon Dannert vann Love Island Sverige 2019. Efter hemresan har vinnarparet vilat upp sig under ett par dagar, men på fredagen var det dags att åka tillbaka till rampljuset och fredagsfinalen av Idol på TV4.

Rap-recap av Love Island Sverige 2019.

Våran allas fnia speaker har slängt ihop en rapp med rim för att ge en snabb sammanfattning på vad som hänt under årets säsong i Love Island Sverige 2019.

Årets Sista Dumpning

Malin Falk Gramer går in i Villan och det blir årets sista Dumpning och våra fyra finalpar är klara för morgondagens final i Love Island Sverige 2019.

Anton Bengtsson: "Jag trodde aldrig att du skulle åka"

Anton Bengtsson och Anna Birgerssons mammor kommer in i Villan. Det blir otroligt fina möten och mammorna har bara fina ord att säga om kärleken mellan Anna och Anton i Love Island Sverige 2019.

Stormig dumpning

Malin Falk Gramer tar med sig stormen in i Villan och det blir en riktig attack. Ett par dumpas från Villan precis innan finalen i Love Island Sverige 2019.

Här skrivs romantiska dikter

Hjärnorna går på högvara och pennorna vässas, det skrivs långa och många dikter i Love Island Sverige 2019.

Love Island Sverige Danstävling

Deltagarna har danstävling som bedöms av Sigrid Bernson som enväldig domare. Det står ett par som vinnare i Love Island Sverige 2019.