Love Island Sverige

Love Island Sverige är dejtingprogrammet där deltagarna måste vinna både publikens och sin potentiella partners hjärta. Kärlekstörstande singlar samlas för att dejta i en oemotståndlig paradismiljö - alla med hopp om att träffa den rätta.

Malin Falk Gramer tar över Love Island Sverige

Malin Falk Gramer tar över Love Island Sverige.
Den folkkära programledaren kliver inom kort in i villan på Korfu.
- Det känns kul, som att komma hem! säger Malin Falk Gramer.

Malin Falk Gramer blir ny programledare för Love Island Sverige, efter att Malin Stenbäck lämnat programmet då hon är höggravid. 
Den folkkära programledaren tar därmed steget till TV4, och kommer inom kort att kliva in i villan på Korfu. 

- Det känns kul, som att komma hem! När frågan dök upp så kändes det så rätt och det ska bli otroligt spännande, säger Malin Falk Gramer om övergången till TV4. 

Hon har själv varit en trogen tittare. 

- Det känns så otroligt spännande och roligt att leda Love Island Sverige. Jag har varit besatt av den brittiska versionen hela sommaren och ser så mycket fram mot att få ge mig in i vad som verkligen känns som världens hetaste kärleksserie, säger Malin Falk Gramer. 

Att programmet spelas in och sänds samtidigt och låter tittarna påverka handlingen i realtid är också något som lockar:

- Det jag älskar med Love Island är att alla deltagarna är här för att hitta kärleken på riktigt, och att det vi spelar in en dag sänds redan nästa dag så att tittarna kan vara med och påverka allting i realtid, säger hon. 

LADDA NER LOVE ISLAND-APPEN HÄR. 

Lotta Edvardsson, exekutiv producent, välkomnar den nya programledaren: 

- Malin Falk Gramer är en av Sveriges mest älskade programledare och hon är en match made in heaven med Love Island. Därför känns det otroligt kul att äntligen kunna berätta att hon i princip åkte direkt från sitt drömbröllop i Spanien, hit till inspelningarna av programmet. Love Island sänder direkt från Grekland så inom kort kommer tittarna få se henne för första gången inne i Love Island-villan.

Malin Gramer har en lång karriär inom tv bakom sig, och den började faktiskt på TV4 med Lattjo Lajban. 

- Malin Gramer började karriären hos TV4 och det känns fantastiskt att hon är tillbaka för att leda Love Island Sverige. Vi är så taggade på att låta tittarna, och de ovetande deltagarna, få möta henne inom kort. Det kommer bli en magisk höst med Love Island direkt från Grekland, sju dagar i veckan, säger David Lillemägi, exekutiv producent för Love Island Sverige. 

Love Island Sverige sänds varje dag, 19.00, på TV4 Play. 

Har DU fattat tycke för någon i villan? Det är aldrig för sent att söka till Love Island Sverige! KLICKA HÄR. 

Love Island-vinnarna på plats vid Idols fredagsfinal

Love Island-vinnarna Sofia Jenks och Simon Dannert vann Love Island Sverige 2019. Efter hemresan har vinnarparet vilat upp sig under ett par dagar, men på fredagen var det dags att åka tillbaka till rampljuset och fredagsfinalen av Idol på TV4.

Rap-recap av Love Island Sverige 2019.

Våran allas fnia speaker har slängt ihop en rapp med rim för att ge en snabb sammanfattning på vad som hänt under årets säsong i Love Island Sverige 2019.

Årets Sista Dumpning

Malin Falk Gramer går in i Villan och det blir årets sista Dumpning och våra fyra finalpar är klara för morgondagens final i Love Island Sverige 2019.

Anton Bengtsson: "Jag trodde aldrig att du skulle åka"

Anton Bengtsson och Anna Birgerssons mammor kommer in i Villan. Det blir otroligt fina möten och mammorna har bara fina ord att säga om kärleken mellan Anna och Anton i Love Island Sverige 2019.

Stormig dumpning

Malin Falk Gramer tar med sig stormen in i Villan och det blir en riktig attack. Ett par dumpas från Villan precis innan finalen i Love Island Sverige 2019.

Här skrivs romantiska dikter

Hjärnorna går på högvara och pennorna vässas, det skrivs långa och många dikter i Love Island Sverige 2019.

Love Island Sverige Danstävling

Deltagarna har danstävling som bedöms av Sigrid Bernson som enväldig domare. Det står ett par som vinnare i Love Island Sverige 2019.