Love Island Sverige

Love Island Sverige är dejtingprogrammet där deltagarna måste vinna både publikens och sin potentiella partners hjärta. Kärlekstörstande singlar samlas för att dejta i en oemotståndlig paradismiljö - alla med hopp om att träffa den rätta.

”Musse” är första killen som tvingas lämna Love Island Sverige 2019

Efter Malin Falk Gramers första parceremoni står det klart att Mustafa ”Musse” Nihad får lämna Love Island Sverige.

”Musse” blev snabbt en favorit hos tittarna men lyckades inte hitta kärleken i villan. Musse blev först intresserad av Anna-Karin Hellborg, men när hon självmant valde att lämna villan blev det svårt för Mustafa att hitta någon.

Det ändrades dock när bombnedslaget Josefin Marell gjorde entré i villan. Musses ögon fastnade direkt på Villans nya blondin. Men trots att Musse gjorde allt i sin makt för att charma Josefin valde hon till slut Tobias vid måndagens parindelning. Musse blev således ensam kvar som singel – och tvingas därmed lämna villan.

- Att Musse inte är kvar, det är lite jobbig. Jag blir väldigt känslig när det gäller är sånt här, känsligare än vad jag trodde faktiskt, säger Christos, paddelkungen som snabbt blev Musses bästa vän i villan.

Väl hemma i Sverige igen kommer Musse fokusera mycket på studierna, men han hoppas ändå snabbt kunna hitta kärleken.

- Jag hoppas verkligen den rätta väntar på mig när jag kommer till Sverige. Att hon står på Arlanda med namnskylten: MUSSE, avslutar Musse med ett skratt.

Love Island Sverige sänds varje dag, 19.00 på TV4 Play, C More och Sjuan.

Vill du också vara med och styra kärleksäventyret? Ladda ner vår app och påverka handlingen!

Love Island-vinnarna på plats vid Idols fredagsfinal

Love Island-vinnarna Sofia Jenks och Simon Dannert vann Love Island Sverige 2019. Efter hemresan har vinnarparet vilat upp sig under ett par dagar, men på fredagen var det dags att åka tillbaka till rampljuset och fredagsfinalen av Idol på TV4.

Rap-recap av Love Island Sverige 2019.

Våran allas fnia speaker har slängt ihop en rapp med rim för att ge en snabb sammanfattning på vad som hänt under årets säsong i Love Island Sverige 2019.

Årets Sista Dumpning

Malin Falk Gramer går in i Villan och det blir årets sista Dumpning och våra fyra finalpar är klara för morgondagens final i Love Island Sverige 2019.

Anton Bengtsson: "Jag trodde aldrig att du skulle åka"

Anton Bengtsson och Anna Birgerssons mammor kommer in i Villan. Det blir otroligt fina möten och mammorna har bara fina ord att säga om kärleken mellan Anna och Anton i Love Island Sverige 2019.

Stormig dumpning

Malin Falk Gramer tar med sig stormen in i Villan och det blir en riktig attack. Ett par dumpas från Villan precis innan finalen i Love Island Sverige 2019.

Här skrivs romantiska dikter

Hjärnorna går på högvara och pennorna vässas, det skrivs långa och många dikter i Love Island Sverige 2019.

Love Island Sverige Danstävling

Deltagarna har danstävling som bedöms av Sigrid Bernson som enväldig domare. Det står ett par som vinnare i Love Island Sverige 2019.