Love Island Sverige

Love Island Sverige är dejtingprogrammet där deltagarna måste vinna både publikens och sin potentiella partners hjärta. Kärlekstörstande singlar samlas för att dejta i en oemotståndlig paradismiljö - alla med hopp om att träffa den rätta.

Malin och Hugos tid på Love Island är över

I Love Island är det tittarna som bestämmer, och den här gången ledde det till att Malin och Hugo tyvärr får lämna kärleksäventyret.

Efter en omröstning i Love Islands app stod det under kvällen klart att Hugo Mattsson och Malin Stenbäck tvingas lämna villan och jakten på kärlek. De två deltagarna hittade starka vänskaper men tyvärr inte kärleken – något som gjorde att de hamnade längst ner när tittarna röstade för att rädda sina favoritkärlekspar.

- Ni är världens finaste, jag är så glad att jag har lärt känna er, säger Malin, som inte var ensam att fälla tårar under avskedet.

- Det känns verkligen jättetråkigt att Malin har lämnat, fortsätter Evelina, som kom in i villan samtidigt som Malin.

Paret återvänder nu till Sverige och fortsätter sin jakt på kärlek där. Men det första Hugo ska göra är att slå en signal till hans gamla kompis Christos.

- Jag kommer ju definitivt ringa till Christos och spela lite padel med honom, säger Hugo till Love Islands Sveriges Instagram.

Love Island-vinnarna på plats vid Idols fredagsfinal

Love Island-vinnarna Sofia Jenks och Simon Dannert vann Love Island Sverige 2019. Efter hemresan har vinnarparet vilat upp sig under ett par dagar, men på fredagen var det dags att åka tillbaka till rampljuset och fredagsfinalen av Idol på TV4.

Rap-recap av Love Island Sverige 2019.

Våran allas fnia speaker har slängt ihop en rapp med rim för att ge en snabb sammanfattning på vad som hänt under årets säsong i Love Island Sverige 2019.

Årets Sista Dumpning

Malin Falk Gramer går in i Villan och det blir årets sista Dumpning och våra fyra finalpar är klara för morgondagens final i Love Island Sverige 2019.

Anton Bengtsson: "Jag trodde aldrig att du skulle åka"

Anton Bengtsson och Anna Birgerssons mammor kommer in i Villan. Det blir otroligt fina möten och mammorna har bara fina ord att säga om kärleken mellan Anna och Anton i Love Island Sverige 2019.

Stormig dumpning

Malin Falk Gramer tar med sig stormen in i Villan och det blir en riktig attack. Ett par dumpas från Villan precis innan finalen i Love Island Sverige 2019.

Här skrivs romantiska dikter

Hjärnorna går på högvara och pennorna vässas, det skrivs långa och många dikter i Love Island Sverige 2019.

Love Island Sverige Danstävling

Deltagarna har danstävling som bedöms av Sigrid Bernson som enväldig domare. Det står ett par som vinnare i Love Island Sverige 2019.