Idol

Oslipade diamanter, hoppfulla entusiaster och tondöva drömmare – jakten på framtidens stjärnor är igång. Följ med på ett storslaget musikäventyr där drömmar går i uppfyllelse, från det första mötet med juryn till kvalomgångar och fredagsfinaler.

Oslipade diamanter, hoppfulla entusiaster och tondöva drömmare – jakten på framtidens stjärnor är igång. Följ med på ett storslaget musikäventyr där drömmar går i uppfyllelse, från det första mötet med juryn till kvalomgångar och fredagsfinaler.

Sponsorer

OLW
MAX
Gina Tricot
Cloetta
Swedbank

TÄVLING: Vinn biljetter till Idol 2019 

Var med och tävla om biljetter till Idol 2019:s första fredagsfinal den 27:e september. Här är allt du behöver veta för att vara med!

Så här gör du för att tävla:
Tävlingen arrangeras på tv4idols Facebook-sida och tv4idols Instagram-sida. 

På tävlingsinlägget ska du:
Kommentera en rolig text till videon.
Tagga en kompis som du vill uppleva Idol live med.
Du måste vara 18 för att vara med och tävla. Tävlingen pågår till måndagen den 16/9 kl 08:00. Vinnare kontaktas via direktmeddelande.

Tävlingsvillkor:
Tävlingen arrangeras av TV4. Tävlingen är öppen för alla invånare i Sverige över 18 år. Genom att delta i tävlingen godkänner deltagaren att TV4 har rätt att utan kostnad publicera tävlingsbidraget på sina egna plattformar i samband med att vinnarna utses.

Totalt utses tre vinnare på tv4idols Instagram och två vinnare på tv4idols Facebook. Varje vinnare får två biljetter var.

TV4 förbehåller sig rätten att ta bort eller ogiltigförklara tävlingsbidrag som inte följer angivna tävlingsinstruktioner eller där kontaktuppgifter saknas. TV4 ansvarar inte för borttagna, skadade eller ogiltiga bidrag. Vinnaren meddelas personligen av TV4 och offentliggörs via sociala medier. Deltagare är legalt ansvariga för sina tävlingsbidrag. Bidrag får inte göra inträng i annans immateriella rättighet eller utgöra diskriminering eller annan kränkande handling. Deltagare är legalt ansvariga för sina tävlingsbidrag. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Priser kan inte överlåtas eller bytas mot kontanter. Om det mot all förmodan skulle visa sig att vinsten inte är tillgänglig, har TV4 rätt att ersätta vinsten med ett alternativ som de anser ha motsvarande värde.

Denna tävling är inte på något sätt sponsrad eller administrerad av Facebook eller Instagram. För deltagande krävs ett eget personligt konto.

Hantering av personuppgifter:
Personlig information om tävlingsdeltagare kommer att användas till att administrera anmälningar, att informera vinnarna om vinsterna och för distribution av vinster.

När du väljer att delta i tävlingen så kan vi kontakta dig utifrån de personuppgifter du lämnat exempelvis ditt användarnamn. Anledningen till att vi hanterar dina uppgifter är att kunna administrera anmälningar, att informera och för distribution av vinster. Vi sparar dina personuppgifter så länge tävlingen pågår och raderar dem därefter. Personliga uppgifter kommer endast att användas till marknadsföring om deltagaren har samtyckt till sådant bruk vid anmälningen eller vid ett senare tillfälle.

Om du har frågor om dina personuppgifter kontakta oss på dpo@bonnierbroadcasting.com

Anis Don Demina till Idol med nya ”Idolraketen”

PROGRAMINFORMATION
I höst ansluter Anis Don Demina till Idol för att ihop med Pär Lernström leda fredagsfinalerna. Nytt för i år är även nya TV4 Play-programmet ”Idolraketen” där Anis Don Demina ger sig ut på jakt för att hitta talanger som kan gå raka vägen in till den pågående tävlingen om att bli Sveriges nästa stora artist.

Katia Mosally – Från världsartister i LA till Idol-juryn

PROGRAMINFORMATION
TV4 kan i dag presentera vem som tar ny plats i Idol-juryn i höst. Direkt från palmerna i Los Angeles och musikbranschens hetsiga vardag kliver skivbolagsproffset Katia Mosally in till Idol. Hon har en internationell toppkarriär och har arbetat tillsammans med världsstjärnor som Billie Eilish, Ariana Grande, Lady Gaga och Shawn Mendes. Nu kommer hon hem för att leta efter Sveriges nästa stora artist tillsammans med Anders Bagge, Kishti Tomita och Alexander Kronlund när Idol drar igång på TV4 och TV4 Play den 23 augusti.

Sök till Idol 2021!

** Uppdatering: Ansökan är stängd för denna gång **
Redan nu kan du söka till Idol 2021 - eller tipsa oss om en vän.

Idolpodden del 10 - Det stora finalavsnittet

Idolpodden med Alex och Nikki gästas av finalisterna Nadja Holm och Paulina Pancenkov. Vi får höra allt om vad finalisterna tänker kring Idolfinalen, vad de tycker om varandra och vad som skiljer dem åt.

Historisk Idolfinal

Efter semifinalen står det klart att vi har en historisk Idolfinal framför oss. Nadja Holm och Paulina Pancenkov gör upp om att bli Sveriges nästa Idol.