Extern länk
Början på sidans innehåll

Gåsmamman

Gåsmamman

I "Gåsmamman" möter vi Sonja som lever ett bekymmersfritt liv med sin älskade familj. Maken Fredriks marijuanaverksamhet ger familjens ekonomi en guldkant, men tillvaron slås i spillror och Sonja tvingas spela ett farligt spel med både polis och kriminella för att skydda sina barn.I "Gåsmamman" möter vi Sonja som lever ett bekymmersfritt liv med s...

Då får tittarsuccén Gåsmamman premiär på C More

Den efterlängtade fjärde säsongen av actiondramat Gåsmamman får streamingpremiär 7 november på C More. I huvudrollen återser vi Kristallen-vinnaren Alexandra Rapaport som trebarnsmamman Sonja Ek.

– Denna säsong känns som den mest dramatiska och brutala någonsin och tittarna kommer att kastas mellan hopp och förtvivlan. Jag har genom åren blivit oerhört engagerad i min karaktär Sonja och har gråtit både framför och bakom kameran, berättar Alexandra Rapaport.

Nu släpps de första bilderna från nya säsongen av succéserien Gåsmamman som bland annat utspelar sig på nattklubben Rose i Stockholm. I slutet av förra säsongen blev Sonja brutalt skjuten precis utanför familjens hus. Fjärde säsongen inleds med att hon vaknar upp efter sex månader i koma till en värld som gått vidare utan henne. Det blir en hård kamp att komma tillbaka till livet samtidigt som den kriminella världen kryper allt närmare, trots Sonjas desperata försök att lämna den bakom sig.

Utöver Alexandra Rapaport ser vi bland andra Christian Svensson, Anja Lundqvist, Shebly Niavarani, Anastasios Soulis, Ulf Friberg, Clara Christiansson Drake, Joel Lützow, Edvin Ryding och Grynet Molvig. Nya skådespelare presenteras senare i höst.

Gåsmamman säsong 4 produceras av Bigster, denna gång som originalserie på C More och TV4. Huvudregissör är Richard Holm och avsnittsregissör Joakim Eliasson. Manusförfattare är Alexander Kantsjö och avsnittsförfattare Inger Scharis, Peter Lindmark, Jimmy Lindgren och Katarina Ewers. Serien får premiär på C More 7 november och premiär på TV4 längre fram.