Love Island Sverige

Love Island Sverige är dejtingprogrammet där deltagarna måste vinna både publikens och sin potentiella partners hjärta. Kärlekstörstande singlar samlas för att dejta i en oemotståndlig paradismiljö - alla med hopp om att träffa den rätta.

Inspelningen avbruten - storm över Korfu

Hårt väder har dragit in över Korfu och Love Island-villan.
I fredagens avsnitt bryts inspelningen och deltagarna evakueras, samtidigt som hela ön lider av strömavbrott.
- Vi följer väderläget noggrant och är förberedda på allt ifrån en paus i inspelningen till att tillfälligt evakuera, säger Lotta Edvardsson, exekutiv producent.

I fredagens avsnitt av Love Island Sverige, som sänds direkt från Korfu, får tittarna se hur en storm drar in över den grekiska ön. Åskovädret i kombination med kraftiga regnskurar och hårda vindar gör att inspelningen under kvällen bryts, och deltagarna evakueras från den planerade utomhusfesten till källaren i villan. 

- Love Island-villan ligger på en klippa precis vid havet och är därför extra utsatt för hårt väder, men säkerheten är hög och första prioritet, säger Lotta Edvardsson, exekutiv producent. 

Samtidigt har hela ön drabbats av ett strömavbrott, som enligt lokala uppgifter ska pågå fram till eftermiddagen under fredagen. I villan leder detta till begränsade möjligheter, men produktionens tekniker har en lösning för att säkra att inspelningen ska kunna fortgå. 

- Våra tekniker har förberett och säkrat huset. Generatorer finns på plats och gör att produktionsområdet ska fungera utan problem även när elen slås ut. Eftersom vi spelar in och sänder direkt från Grekland har vi inte råd att pausa inspelningen, mer än vid absoluta krissituationer, säger Lotta Edvardsson. 

Väderprognosen för kommande dagar på Korfu fortsätter också att pendla. Under fredagen väntas ytterligare regn. Och i början på nästa vecka väntar på nytt hårda vindar och åskoväder dra in över ön. Detta i kombination med nya strömavbrott. 

- Vi följer utvecklingen hela tiden, och har skapat alla förutsättningar för att säkra inspelningen, säger Lotta Edvardsson. 

Love Island-vinnarna på plats vid Idols fredagsfinal

Love Island-vinnarna Sofia Jenks och Simon Dannert vann Love Island Sverige 2019. Efter hemresan har vinnarparet vilat upp sig under ett par dagar, men på fredagen var det dags att åka tillbaka till rampljuset och fredagsfinalen av Idol på TV4.

Rap-recap av Love Island Sverige 2019.

Våran allas fnia speaker har slängt ihop en rapp med rim för att ge en snabb sammanfattning på vad som hänt under årets säsong i Love Island Sverige 2019.

Årets Sista Dumpning

Malin Falk Gramer går in i Villan och det blir årets sista Dumpning och våra fyra finalpar är klara för morgondagens final i Love Island Sverige 2019.

Anton Bengtsson: "Jag trodde aldrig att du skulle åka"

Anton Bengtsson och Anna Birgerssons mammor kommer in i Villan. Det blir otroligt fina möten och mammorna har bara fina ord att säga om kärleken mellan Anna och Anton i Love Island Sverige 2019.

Stormig dumpning

Malin Falk Gramer tar med sig stormen in i Villan och det blir en riktig attack. Ett par dumpas från Villan precis innan finalen i Love Island Sverige 2019.

Här skrivs romantiska dikter

Hjärnorna går på högvara och pennorna vässas, det skrivs långa och många dikter i Love Island Sverige 2019.

Love Island Sverige Danstävling

Deltagarna har danstävling som bedöms av Sigrid Bernson som enväldig domare. Det står ett par som vinnare i Love Island Sverige 2019.