Bachelor

En man vill hitta någon att dela livet och lär känna en grupp singelkvinnor, som alla hoppas vinna hans hjärta. Här bjuds det på romantiska dejter i ett semesterparadis och i rosceremonin väljer vår bachelor vilka kvinnor han vill fortsätta dejta.

En man vill hitta någon att dela livet och lär känna en grupp singelkvinnor, som alla hoppas vinna hans hjärta. Här bjuds det på romantiska dejter i ett semesterparadis och i rosceremonin väljer vår bachelor vilka kvinnor han vill fortsätta dejta.

Här är årets Bachelortjejer – som slåss om två killars hjärtan

Den 7 oktober är det säsongspremiär för svenska Bachelor. Den nya säsongen beskrivs som den mest dramatiska hittills. Årets stora twist är att Simon Hermansson, 29, inte är ensam om att dela ut rosor. För första gången någonsin finns det nämligen en till bachelor med i leken.
– Sverige är det första landet i världen med det här upplägget, avslöjar programledaren Malin Stenbäck.

Varken tjejerna eller Simon hade någon aning om att Felix – kille nummer två – skulle dyka upp som en joker i leken. För att ingen skulle fatta några misstankar reste han till Sydafrika, där årets säsong spelas in, vid ett annat tillfälle än de andra och hölls gömd på en annan ort tills det var dags för honom att kliva in i handlingen.

– Det var några veckor av extremt hemlighetsmakeri. Vi hade hemliga kodnamn på Felix i alla dokument och inspelningsscheman. Vi ville ha kamerorna på plats när Simon och tjejerna fick beskedet, säger den exekutive producenten Hans Abrahamsson.

En annan nyhet med årets säsong är att programledaren Malin Stenbäck finns på plats under hela inspelningen.

– Jag älskade att få följa äventyret närmare än någonsin. Att det hela dessutom utspelade sig på savannen i Sydafrika var helt magiskt! Jag fick en annan bild än tidigare säsonger i det att jag följde både tjejerna och killarna i realtid. Man såg hur känslor växte fram och intriger som kom och gick, säger Malin Stenbäck.

Även hon ingick såklart i spelet bakom kulisserna för att hålla Felix entré i programmet hemlig för alla deltagare in i det sista.

– Jag fick reda på att det skulle vara en till kille med precis innan jag åkte. Det är typ den största hemligheten jag någonsin burit på, jag var livrädd att försäga mig precis hela tiden, säger hon och fortsätter:

– Men nu när alla vet så kan jag säga att jag älskar det faktum att vi har två bachelors. Jag tycker det känns så roligt att Sverige, som första land i världen, får testa på det här. Det känns helt rätt i tiden och dubblar ju chansen till kärlek, vilket jag är superglad för. Jag kan med säkerhet säga att det nya greppet kommer att få killarna mer på tå och ge tjejerna mer självförtroende, två himla bra saker om du frågar mig.

Nu offentliggörs alla tjejer som är med i årets historiska upplaga av Bachelor Sverige.

– Årets tjejer är precis allt man kan önska sig! Det är ett gäng med väldigt olika personligheter men med de gemensamma dragen att de är modiga, roliga och bitvis helt gränslösa, säger Malin Stenbäck. 

Bachelor Sverige sänds måndag till torsdag på TV4 Play och kl 21.00 i Sjuan. Programmet har premiär måndagen den 7 oktober.

Alexandra Andersson, 29 år, Uppsala

Alexandra är en nyfiken tjej med skinn på näsan som aldrig tackar nej till ett äventyr. När hon inte jobbar med sitt företag ägnar hon sig gärna åt träning och att umgås med vänner.

Amanda Koskela, 26 år, Berlin/Farsta

Globetrottern Amanda har rest mycket och bott i bland annat New York, Sydney och Berlin. I framtiden drömmer hon dock om att slå sig till ro och skaffa familj här hemma i Sverige.

Anna Haraldsson, 29 år, Malmö

Anna är uppvuxen i Värmland men flyttade därifrån efter gymnasiet för att resa runt och jobba utomlands i några år. Idag bor och pluggar hon i Malmö. 

Anna Hillgren, 27 år, Gävle

Hästtjejen Anna är född och uppvuxen i Gävle där hon idag jobbar som projektsamordnare. På fritiden tävlar hon i hästhoppning och hon har alltid nära till skratt.

Beatrice Sjöholm, 28 år, Oknö

Beatrice är en positiv och driven tjej med siktet inställt på att hitta sin stora kärlek. Hon arbetar som socionom och tillbringar gärna fritiden i sin stuga på en ö, där hon älskar att springa längs vattnet. 

Elin Göransson, 24 år, Göteborg

Elin är en glad och spontan tjej med tydliga mål i livet. Hon har hållit på med konståkning i elva år och har alltid varit lite extra svag för hockeykillar – inte konstigt att Simon faller henne i smaken!

Emilia Björklund, 27 år, Stockholm

Emilia är en flirtig och glad tjej som alltid är på språng. Hon beskriver sig som oförutsägbar och rolig. Hon har alltid gått sin egen väg och är lite av en ensamvarg, men har numera hundvalpen Rocky vid sin sida.

Emilia Strand, 28 år, Ytterhogdal

Emilia är uppvuxen i en liten by i Härjedalen och beskriver sig som en riktig skogstjej. Hon drömmer om att hitta en partner som får henne att skratta tills hon kiknar.

Emmy Rönning, 25 år, Falun

Emmy är en sprallig dalkulla med mycket humor och energi. Hon är en kreativ själ som älskar att sjunga, dansa och fotografera.

Hannah Forsdahl, 25 år, Göteborg

Djurälskaren Hannah är en energisk tjej som arbetar på djursjukhus och har hållit på med truppgymnastik i 17 år. Hon drömmer om att hitta en trygg famn och så småningom skaffa familj.

Isabella Englund, 27 år, Stockholm

Isabella är en glad och positiv tjej, som älskar sin vardag som småbarnsmamma. Hon är nu redo att slå sig till ro i Sverige efter många år utomlands. Det enda som saknas i hennes liv är den stora kärleken. 

Isabella Larka, 30 år, Umeå

Isabella är uppvuxen på västkusten, men bor sedan två år tillbaka i Umeå. Just nu pluggar hon affärsutveckling men hennes största passion i livet är dans och hon ägnar sig åt det så fort hon får chansen.

Isabelle Flodman, 31 år, Örebro

Isabelle är utåtriktad, positiv och ser alltid det ljusa i livet. Efter flera år utomlands flyttade hon tillbaka till Sverige och tog sin examen i kulturgeografi. Idag bor hon i Örebro tillsammans med sin son.

Ithzia Solis, 32 år, Värnamo

Ithzia är en glad och sprallig tjej som föddes i Mexiko men flyttade till Sverige för fem år sedan. Dans är hennes största passion. Hon är en känslomänniska som syns och hörs mycket och alltid har nära till skratt.

Jessica Stonegård, 34, Stockholm

Hälsingetös som flyttade till Stockholm för tolv år sedan. Jessica är en tjej med stort hjärta som värnar om sina nära och kära. Hon ställer alltid upp om någon behöver det!

Johanna Ohlsson, 28 år, Stockholm

Johanna är tjejen som tidigare matchat med Simon på Tinder och som hoppas kunna ta flörten vidare. Hon kommer ursprungligen från Dalarna, men bor nu i Stockholm med sin lilla hund.

Linn Helenesdotter (f.d. Schönbeck), 31 år, Göteborg

Linn är en omhändertagande tjej som arbetar med barn och unga i utsatta områden. Hon brinner för att alla runt henne ska ha det bra och känna sig trygga.

Meagan Nouis, 26 år, Örebro

Meagan är en frisk fläkt i Bachelor-gänget. Hon kommer från USA men bor idag i Örebro. Ett stort intresse är cirkus och hon är en grym jonglör och har som partytrick att balansera en stol i ansiktet.

Nathalie Brydolf, 24, Stockholm

Nathalies största passion i livet är musik och hon var med i Idol 2018. Hon beskriver sig som en stor romantiker och när hon såg Simon första gången kände hon sig bara tvungen att skicka iväg en ansökan.

Paula Moczek, 29 år, Stockholm

Paula växte upp i Polen och kom till Sverige som 16-åring. Hon är en tjej som gärna bjuder på sig själv och som inte är rädd för att kämpa hårt för att få det hon vill ha.

Yaiya Siekas, 29 år, Sundbyberg

Yaiya kommer från Boden och älskar musik – så pass mycket att hon valde att presentera sig för Simon genom att sjunga en sång. Hon blandar gärna in sitt samiska ursprung i låtarna hon skriver.

Zhila Modaressi, 35, Stockholm

Zhila flyttade från Iran till Sverige för åtta år sedan. Hon tränar Jujutsu och är utbildad frisör. Hennes främsta mål med Bachelor är såklart att hitta kärleken – men också att få klippa Simons hår!

Sebastian Martinsson - Bachelor Sverige 2021

Årets säsong av Bachelor Sverige består återigen av två killar som ska tävla om tjejernas uppmärksamhet: Simon Lindström och Sebastian Martinsson.

Sebastian Martinsson, är 28 år och kommer från Södertälje. Som ung var han en lovande hockeyspelare som siktade på att bli bäst, men en skada satte stopp för den drömmen. Idag jobbar han på ett läkemedelsföretag och är redo att slå sig till ro. Läs mer och ansök på tv4.se/bachelor.

Simon Lindström - Bachelor Sverige 2021

Årets säsong av Bachelor Sverige består återigen av två killar som ska tävla om tjejernas uppmärksamhet: Simon Lindström och Sebastian Martinsson.

Simon Lindström, är 29 år och kommer från Eskilstuna men bor i Stockholm. Han är en ambitiös kille som länge jobbat inom marknadsföring men driver nu upp ett eget företag. Han jobbar även extra som modell. Nu drömmer han om den sista pusselbiten i livet. Läs mer och ansök på tv4.se/bachelor

TV4 söker en ny Bachelor Sverige 2021 - Ansök nu

Inspelningarna av Bachelor Sverige sköts i våras upp på grund av den pågående pandemin. Nu söker vi med ljus och lykta efter singelkillar som vill vara med om sitt livs äventyr. Bachelor Sverige kommer tillbaka och nu påbörjas jakten på en Bachelor för den nya säsongen.

Inspelningarna planeras att dra igång i början av våren 2021. Vi kommer naturligtvis att följa utvecklingen kring covid-19 och se till att inspelningarna genomförs tryggt och säkert för alla medverkande.

Missa inte chansen att vara med om ditt livs äventyr – och hitta den stora
kärleken.

Sök till programmet på tv4.se/bachelor

Olivia Nilsson känner sig lurad av Simon Hermansson när hon får lämna

Olivia Nilsson blir utan ros vid rosceremonin och känner sig väldigt lurad och illa behandlad av Simon Hermansson. När hon ska lämna tar hon upp med honom att det dock passade bra att träffas några veckor innan Bacheloräventyret startade men att det nu inte passar längre.

Meagan Nouis ifrågasätter Linn Schönbecks intentioner

Trots att Linn Schönbeck fått en lång singeldejt med Felix Almsved säger hon sig inte luta åt vare sig honom eller Simon Hermansson. Hon kan fortfarande inte svara på vem hon gillar mest och det gör att Meagan Nouis ifrågasätter hennes intentioner. Hon tror bara att Linn är där för sin egen skull - inte för någon av killarna.

Storbråk mellan tjejerna efter festen

Det blir stor fest för tjejerna i Bachelorvillan och under festen får Emmy Rönning höra att Linn Schönbeck sagt en massa elaka saker om henne. Emmy konfronterar Linn med uppgifterna men Linn bara går därifrån. Irritationen bland tjejerna är påtaglig.

Anna Hillgren konfronterar Simon Hermansson

Anna Hillgren går fram till Simon Hermansson under festen och konfronterar honom om vad han egentligen känner för henne. Är det ens någon mening att hon stannar kvar?

Det här är Olivia Nilsson

Olivia Nilsson är 21 år gammal och kommer från Leksand. Hon dejtade Simon Hermansson hemma i Sverige för ungefär ett år sedan och nu har hon åkt till Sydafrika för att se om det fortfarande finns några känslor mellan dem.