Big Brother Sverige

Följ med på ett av världens mest omtalade sociala experiment. I 100 dagar lever en grupp deltagare inlåsta i ett hus, utan någon kontakt med omvärlden, helt styrda Big Brothers hårda regler.

Så söker du till Big Brother 2020 i TV4

Big Brother-huset är öppet och de första deltagarna har flyttat in. Nu söker vi ännu fler människor som ska flytta in. Är du en av dem?

Big Brother är en tävling där man tillsammans med andra människor, bor i ett hus som är kameraövervakat dygnet runt. Man är helt isolerad från omvärlden och ska försöka hålla sig kvar i 100 dagar för att vinna 1 miljon kronor! Man utmanas i olika tävlingar och olika uppdrag. Tittarna har stor makt och är också de som avgör vem som får stanna kvar i tävlingen.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en stark personlighet, som vågar stå fast vid dina åsikter, som tycker om att underhålla och vill dela med dig av din livshistoria! Du måste vara över 18 år för att söka.

Inspelning och tid

Inspelningen är i full gång och pågår till 18:e maj 2020. För att kunna söka måste du kunna vara tillgänglig hela perioden.

Sök via formuläret: shortaudition.com/Big-Brother-2020

Observera att TV4 och C More samarbetar med externa produktionsbolag som tar emot och hanterar ansökningarna till våra program. Respektive produktionsbolag ansvar för att ge dig information om hur din ansökan hanteras.

”Anty” gav Alex nobben efter Big Brother

Antonia ”Anty” Johnson och Alex Manzizila fick upp ögonen för varandra under ”Big brother”. Efter deras medverkan berättade de om sina dejtingplaner utanför huset, men att de först skulle lära känna varandra på riktigt.

Lennie Hansson tvåa i Big Brother Sverige

Under kvällens final stod det mellan Jasmine Armstrong, Lennie Hansson och Sami Jakobsson om vem som skulle koras till vinnare av Big Brother Sverige.

Sista måltiden i huset

Sami Jakobsson, Lennie Hansson och Jasmine Armstong avnjuter önskemåltid i Big Brothers kök.

Final: Det här händer idag måndag 18 maj i Big Brother-huset

Big Brother har nu nått den stora finaldagen! Under helgen har de tre finalisterna Jasmine Armstrong, Sami Jakobsson och Lennie Hansson gett allt av vad de har kvar för att övertyga tittarna om varför de ska vinna Big Brother Sverige 2020.