Love Island Sverige

Love Island Sverige är dejtingprogrammet där deltagarna måste vinna både publikens och sin potentiella partners hjärta. Kärlekstörstande singlar samlas för att dejta i en oemotståndlig paradismiljö - alla med hopp om att träffa den rätta.

Love Island Sverige är dejtingprogrammet där deltagarna måste vinna både publikens och sin potentiella partners hjärta. Kärlekstörstande singlar samlas för att dejta i en oemotståndlig paradismiljö - alla med hopp om att träffa den rätta.

Allt du behöver veta om Love Island-finalen!

Nu på söndag är det dags för den stora finalen av Love Island Sverige. Under säsongen har engagemanget i appen varit rekordhögt – och när programmet avgörs lämnas all makt över till tittarna.

Under finalveckan kommer frekvensen av omröstningar öka markant och villan kommer få regelbundna besök av Malin Falk Gramer. Sju par ska nämligen bli fyra innan söndagens stora final börjar. Endast de par där det har uppstått äkta kärlek kommer ha en chans när tittarna säger sitt.

Under dumpningarna som leder upp till finalen har även deltagarna ofta något att säga till om, men i den sista omröstningen är makten helt placerad hos tittarna. Efter 48 avsnitt är det dags att utse det ultimata kärleksparet - där vinnarna utöver det stora priset, kärleken, även tilldelas en halv miljon kronor.

När sänds finalen?

Söndagen den 6 oktober, 19.00 på TV4 Play, C More och Sjuan.

Hur gör jag för att rösta?

Du röstar genom Love Islands app, all info hittar du här!

Love Island-vinnarna på plats vid Idols fredagsfinal

Love Island-vinnarna Sofia Jenks och Simon Dannert vann Love Island Sverige 2019. Efter hemresan har vinnarparet vilat upp sig under ett par dagar, men på fredagen var det dags att åka tillbaka till rampljuset och fredagsfinalen av Idol på TV4.

Rap-recap av Love Island Sverige 2019.

Våran allas fnia speaker har slängt ihop en rapp med rim för att ge en snabb sammanfattning på vad som hänt under årets säsong i Love Island Sverige 2019.

Årets Sista Dumpning

Malin Falk Gramer går in i Villan och det blir årets sista Dumpning och våra fyra finalpar är klara för morgondagens final i Love Island Sverige 2019.

Stormig dumpning

Malin Falk Gramer tar med sig stormen in i Villan och det blir en riktig attack. Ett par dumpas från Villan precis innan finalen i Love Island Sverige 2019.

Här skrivs romantiska dikter

Hjärnorna går på högvara och pennorna vässas, det skrivs långa och många dikter i Love Island Sverige 2019.

Love Island Sverige Danstävling

Deltagarna har danstävling som bedöms av Sigrid Bernson som enväldig domare. Det står ett par som vinnare i Love Island Sverige 2019.