Mumbo Jumbo

Sveriges härligaste humorgäng är tillbaka. Med nutidsaktuella parodier och ett och annat ess i rockärmen bjuder Mumbo jumbo-gänget med Daniel Norberg, Shanthi Rydwall-Menon, Louise Nordahl och Christian Åkesson in till skrattfest varje fredag.

Sveriges härligaste humorgäng är tillbaka. Med nutidsaktuella parodier och ett och annat ess i rockärmen bjuder Mumbo jumbo-gänget med Daniel Norberg, Shanthi Rydwall-Menon, Louise Nordahl och Christian Åkesson in till skrattfest varje fredag.

Mumbo jumbo – tillbaka med ny säsong 18 oktober

Första säsongen av Mumbo jumbo gjorde succé med sina vassa parodier och träffsäkra imitationer. Ensemblen – bestående av komikerna Daniel Norberg, Louise Nordahl, Christian Åkesson och Shanthi Rydwall-Menon – är tillbaka med en ny säsong den 18 oktober.

I säsong 2 kommer vi att få stifta bekantskap med en hel del nya karaktärer.

– Vi är superglada att vårt begåvade humorgäng i Mumbo Jumbo är tillbaka med en ny säsong fullproppad med parodier och imitationer! Vår fantastiska ensemble kommer att bjuda oss på nya, välkända och överraskande karaktärer när de nu enormt laddade går in i sin andra säsong, säger Fia Fång, exekutiv producent.

Programledare är precis som förra året Daniel Norberg, även han taggad på mer Mumbo Jumbo.

– Det blir en massa nya karaktärer och musik i varje avsnitt. Dessutom kommer givetvis storfavoriterna från förra året tillbaka, Mandelmanns till exempel, säger Daniel Norberg. 

Mumbo jumbo består både av en studiodel inspelad inför publik och av sketcher inspelade ute på stan. Programmet är till största delen en ensembleproduktion bestående av de fyra nämnda komikerna men med en del gästspel av andra komiker och gäster. 

Mumbo Jumbo har premiär fredagen den 18 oktober på TV4, TV4 Play och C More. 

Hemma hos Henrik och Nour

Paret Strömstedt hälsar På hemma hos Henrik Schyffert och Nour El-Refai i veckans Mumbo jumbo.

Mumbo Jumbo drar igång med en ny fullspäckad säsong

Nu på fredag 16 oktober har Mumbo Jumbo äntligen säsongspremiär. Tittarna kommer under åtta veckor bjudas på aktuella sketcher, imitationer och parodier när Mumbo Jumbo-ensemblen med Daniel Norberg, Shanthi Rydwall Menon, Christian Åkesson och Louise Nordahl åter tar plats i fredagsunderhållningen.

"Alcogel" - Musikvideo

Den finns där i vått och torrt, den räddar hela vår befolkning från att drabbas av alla möjliga sjukdomar, den håller kropp och själ ren - alcogelen!

A$AP Rocky gästar studion

Omtalade A$AP Rocky har bestämt sig för att designa kläder till alla som sitter häktade på samma ställe som han själv satt i somras. Nu är han i Sverige igen och berättar om designerplanerna.

Bergs drömkåk

Hur går det egentligen för Carina och Erik Bergs jakt i sökandet på deras drömkåk?