Bachelor

En man vill hitta någon att dela livet och lär känna en grupp singelkvinnor, som alla hoppas vinna hans hjärta. Här bjuds det på romantiska dejter i ett semesterparadis och i rosceremonin väljer vår bachelor vilka kvinnor han vill fortsätta dejta.

Fem nya tjejer gör entré i Bachelor Sverige

Som om det inte vore nog med överraskningar i årets säsong av svenska Bachelor gör fem nya tjejer plötsligt entré i programmet. Deras huvudsakliga mål? Att snärja killarnas hjärtan – rakt framför ögonen på de andra!

På måndag kommer Cherryl, Lisa, Ella, Patricia och Eleonor komma in i Bachelor och röra om i grytan ordentligt – men redan nu får vi stifta bekantskap med dem i Tjejerna avslöjar allt.

– Jag är väldigt peppad, men också väldigt nervös. Man vet ju inte hur man tas emot, säger Cherryl.

Och mycket riktigt verkar originaltjejerna långt ifrån nöjda med den nya konkurrensen.

– De där Magalufbrudarna kan åka någon annanstans, där de hör hemma, säger Emmy Rönning i programmet.

– Det är störigt att det kommer in fem nya tjejer. Jag hade kanske förväntat mig att det skulle komma någon, men inte såhär många, säger Hannah Forsdahl.

Men även de nya tjejerna har ett och annat att säga om sina konkurrenter.

– Jessica S, Isabella E och Emmy R ser ju likadana ut. Det hade kunnat vara samma tjej, säger Lisa. 

Eleonore, som sedan tidigare känner både Nathalie Brydolf och Emilia Björklund, uttrycker sig såhär:

– Visst är det jättekul att jag känner folk, men det blir lite tråkigt eftersom jag kommer krossa deras hjärtan.

Anledningen till att produktionen valde att ta in nya tjejer var att jämna ut oddsen mellan Simon och Felix.

– Ett antal nya tjejer fick i hemlighet se bilder och filmer på Felix redan hemma i Sverige. Några blev superintresserade av honom och det är de tjejerna som nu kommer in i programmet. Att de rest hela vägen till Sydafrika för Felix skull ger såklart honom ett försprång till deras hjärtan, säger Hans Abrahamsson, exekutiv producent på TV4, och fortsätter:

– Simon gillade först inte att det kom in nya tjejer, men han lyckades givetvis snabbt charma dem också. Så de nya tjejerna hamnade snart i samma dilemma som de ursprungliga: Är man Team Simon eller Team Felix?

Nya tjejerna:

Cherryl Jenkins, 25, Göteborg

Cherryl är en glad tjej med glimten i ögat, som beskriver sig själv som temperamentsfull men omtänksam. Hon har varit singel i nästan hela sitt liv eftersom hon fokuserat på karriären men nu är hon redo att hitta den stora kärleken – gärna en snygg kille med glasögon...

Lisa Englund, 28, Stockholm

Lisa kommer ursprungligen från Örebro men har bott i Stockholm i sju år. Hon jobbar som butiksbiträde men är även hobbytatuerare. Hon beskriver sig själv som lite goofy och vill hitta en kille att skratta och ha kul med. ”Jag vill inte ha någon som är skraj”, säger hon.

Ella Eerolainen, 27 år, Lahti (Finland)

Ella flyttade till Sverige för att studera till läkare. Hon drivs av en stor nyfikenhet och sökte till Bachelor för att lära sig mer om sig själv. Hon är försiktig när det kommer till relationer eftersom hon blivit bränd tidigare men hoppas att den stora kärleken väntar runt hörnet – eller kanske i Sydafrika.

Patricia Hanjikova, 24, Stockholm

Patricia är en tjej som säger vad hon tycker och tänker. Hon kom till Sverige från Slovakien när hon var tio år. Under sitt vuxna liv har hon haft ganska mycket otur i kärlek men nu hoppas hon hitta en snäll kille som hon verkligen kan lita på. 

Eleonor Lagerkvist, 25, Stockholm

Eleonor är ett riktigt yrväder som osar självförtroende. Hon blev singel för ett drygt år sedan och har sedan dess dejtat en del men utan att hitta rätt. Med ständiga myror i brallan passar det Eleonore bra att ha flera olika jobb – idag jobbar hon både i butik om inom event. Nu fattas bara kärleken!

TV4 söker en ny Bachelor Sverige 2021 - Ansök nu

Inspelningarna av Bachelor Sverige sköts i våras upp på grund av den pågående pandemin. Nu söker vi med ljus och lykta efter singelkillar som vill vara med om sitt livs äventyr. Bachelor Sverige kommer tillbaka och nu påbörjas jakten på en Bachelor för den nya säsongen.

Inspelningarna planeras att dra igång i början av våren 2021. Vi kommer naturligtvis att följa utvecklingen kring covid-19 och se till att inspelningarna genomförs tryggt och säkert för alla medverkande.

Missa inte chansen att vara med om ditt livs äventyr – och hitta den stora
kärleken.

Sök till programmet på tv4.se/bachelor

Olivia Nilsson känner sig lurad av Simon Hermansson när hon får lämna

Olivia Nilsson blir utan ros vid rosceremonin och känner sig väldigt lurad och illa behandlad av Simon Hermansson. När hon ska lämna tar hon upp med honom att det dock passade bra att träffas några veckor innan Bacheloräventyret startade men att det nu inte passar längre.

Meagan Nouis ifrågasätter Linn Schönbecks intentioner

Trots att Linn Schönbeck fått en lång singeldejt med Felix Almsved säger hon sig inte luta åt vare sig honom eller Simon Hermansson. Hon kan fortfarande inte svara på vem hon gillar mest och det gör att Meagan Nouis ifrågasätter hennes intentioner. Hon tror bara att Linn är där för sin egen skull - inte för någon av killarna.

Storbråk mellan tjejerna efter festen

Det blir stor fest för tjejerna i Bachelorvillan och under festen får Emmy Rönning höra att Linn Schönbeck sagt en massa elaka saker om henne. Emmy konfronterar Linn med uppgifterna men Linn bara går därifrån. Irritationen bland tjejerna är påtaglig.

Anna Hillgren konfronterar Simon Hermansson

Anna Hillgren går fram till Simon Hermansson under festen och konfronterar honom om vad han egentligen känner för henne. Är det ens någon mening att hon stannar kvar?

Det här är Olivia Nilsson

Olivia Nilsson är 21 år gammal och kommer från Leksand. Hon dejtade Simon Hermansson hemma i Sverige för ungefär ett år sedan och nu har hon åkt till Sydafrika för att se om det fortfarande finns några känslor mellan dem.