Idol

Oslipade diamanter, hoppfulla entusiaster och tondöva drömmare – jakten på framtidens stjärnor är igång. Följ med på ett storslaget musikäventyr där drömmar går i uppfyllelse, från det första mötet med juryn till kvalomgångar och fredagsfinaler.

Måns Zelmerlöw & Molly Hammar gästar Idol 2019

På fredag blir det finbesök i Idolstudion. De tidigare Idoldeltagarna återvänder till Idolscenen!

Det blir en fullspäckad kvartsfinal i Idol 2019. Temat är kärlek och Idolerna kommer framföra två låtar var där de hyllar personer som betyder lite extra för dem. Kvällen bjuder även på två gästartister. De tidigare Idoldeltagarna Måns Zelmerlöw och Molly Hammar kommer tillbaka till Idolscenen! Måns, som var med 2005, kommer sjunga sin låt "One" och Molly, som tävlade 2011, kommer framföra "Shortcuts" (I Can’t Wait). 

Idol sänds på fredag 20.00 på TV4, TV4 Play och C More.

Historisk Idolfinal

Efter semifinalen står det klart att vi har en historisk Idolfinal framför oss. Nadja Holm och Paulina Pancenkov gör upp om att bli Sveriges nästa Idol.

Idolpodden del 10 - Det stora finalavsnittet

Idolpodden med Alex och Nikki gästas av finalisterna Nadja Holm och Paulina Pancenkov. Vi får höra allt om vad finalisterna tänker kring Idolfinalen, vad de tycker om varandra och vad som skiljer dem åt.