Extern länk
Början på sidans innehåll

Beck

Beck

Beck är ett svenskt kriminaldrama om polisen Beck och hans kollegor som bygger på Sjöwall-Wahlöös klassiska deckare.Beck är ett svenskt kriminaldrama om polisen Beck och hans kollegor...

Beck väntas ha premiär i höst på C More.

Beck kommer tillbaka - fyra nya filmer spelas in

Beck kommer tillbaka. Inom kort börjar inspelningen av fyra nya Beckfilmer som väntas ha exklusiv streamingpremiär på C More i höst.

Uppdaterad: Publicerad:

I februari inleds inspelningen av den 39:e Beck-filmen i ordningen och när inspelningen är avslutad till midsommar kommer totalt 42 Beck-filmer med Peter Haber i huvudrollen att ha producerats.

- Grattis alla Beck-fans där ute - och jag vet att vi är många som är det! Det här känns så otroligt kul. År efter år är Beck-filmerna i den absoluta toppen över vad våra användare på C More ser mest av, och därför är jag så glad för att vi redan i slutet av 2020 kommer att kunna bjuda på nya filmer, säger Niva Westlin Dahl, exekutiv producent för Beck på C More och TV4.

De nya filmerna, film 39-42, är en direkt fortsättning på där vi lämnade Beck-gruppen sist. Martin Beck (Peter Haber) är numera en högt uppsatt chef och Alexandra Beijer (Jennie Silfverhjelm) leder arbetet i gruppen och har Steinar Hovland (Kristofer Hivju), Oskar Bergman (Måns Nathanaelson), Ayda Cetin (Elmira Arikan) och Jenny Bodén (Anna Asp) vid sin sida. Ett kärt återseende är även Martins dotter (Rebecka Hemse) och Grannen (Ingvar Hirdwall).

Film 39 väntas ha premiär på C More senare i höst. Det finns ännu ingen information om premiär på TV4.