Extern länk
Början på sidans innehåll

Tillsammans med Strömstedts

Följ med det äkta paret Jenny och Niklas Strömstedt när de möter kända par för att prata om kärlek, hopp och passion men också om hur ett förhållande kan ta olika vägar genom livet och stunder då våra relationer sätts på prov att klara tuffare tider. Följ med det äkta paret Jenny och Niklas Strömstedt när de möter kä...

Här är paren i tredje säsongen av Tillsammans med Strömstedts

Jenny och Niklas Strömstedt är tillbaka med en ny säsong av relationsprogrammet Tillsammans med Strömstedts. Under våren besöker de bland andra Charlotte Perrelli och Anders Jensen, Anja Pärson och Filippa Rådin och Stina Wollter och Micke Olsson Wollter för tänkvärda, ärliga och ibland smärtsamma samtal om att leva tillsammans.

Uppdaterad: Publicerad:

Hur stöttar man varandra i svåra motgångar? Vad händer när barnen flyttar ut? Och hur tar man första steget mot en kärleksrelation – när man redan är goda vänner?

Den 4 mars återvänder relationsprogrammet Tillsammans med Strömstedts till TV4 och den här gången besöker Jenny och Niklas Strömstedt åtta kända par för att prata relationer.

– Jag trodde att det skulle vara svårt att göra fler program utan att det blev tjatigt, men jag har insett att varje par har en unik historia av kärlek och utmaningar. Jag är så tacksam över att de medverkande vågat släppa in oss i sina liv. Jag tror att vi alla kan spegla oss i deras relationer, och kanske förstå något litet mer om oss själva, säger Jenny Strömstedt.

Det här är tredje säsongen av programmet och makarna Strömstedt reser bland annat till Åre där de besöker Charlotte Perrelli och Anders Jensen och till Skåne för att möta Gudrun Schyman och Jacques Öhlund. De träffar också Sigge och Malin EklundMarika Carlsson och Maria SanderDouglas Leon och Claudia Sierpe Apablaza samt Helen Alfredsson och Kenta Nilsson.

Precis som i tidigare säsonger kommer Jenny och Niklas Strömstedt i varje avsnitt att ventilera sina egna relationsfunderingar med parterapeuten Tommy Waad.

– Jenny och Niklas möter åtta fantastiska men väldigt olika par och jag tror att alla som lever i en relation kan känna igen sig i ämnena som tas upp. Som en röd tråd genom alla program får vi följa Jenny och Niklas tankar kring relationer, familjeliv och kärlek. De är nästan som säsongens nionde par, säger Clara Tengbom, exekutiv producent.

Här är paren i Tillsammans med Strömstedts:

Anja Pärson och Filippa Rådin

Charlotte Perrelli och Anders Jensen

Stina Wollter och Micke Olsson Wollter

Marika Carlsson och Maria Sander

Douglas ”Dogge” Leon och Claudia Sierpe Apablaza

Sigge och Malin Eklund

Gudrun Schyman och Jacques Öhlund

Helen Alfredsson och Kent Nilsson

Tillsammans med Strömstedts har säsongsstart onsdagen den 4 mars klockan 21.00 på TV4, TV4 Play och C More.