Fem killar i veckan

Fem killar i veckan förvandlar första dejten-upplevelsen till en ultimat prövning för romantik och kompatibilitet genom att en singeltjej bjuder hem fem killar som alla söker efter kärleken.

Fem killar i veckan förvandlar första dejten-upplevelsen till en ultimat prövning för romantik och kompatibilitet genom att en singeltjej bjuder hem fem killar som alla söker efter kärleken.

Här är TV4:s nya kärlekssatsning: Fem killar i veckan

TV4 fortsätter att satsa på kärleken. I höst kommer nya programmet Fem killar i veckan – ett nytt program som just nu tar över världen. Vill du vara med? Sök nu.

Fem killar i veckan (Five guys a week) är ett brittiskt program som just nu börjat ta över världen. Och i höst kommer det till TV4 och TV4 Play.

Programmet förvandlar första dejten-upplevelsen till en ultimat prövning för romantik och kompatabilitet genom att en singeltjej bjuder hem fem killar som alla söker efter kärleken. Killarna får helt enkelt flytta in hos singeltjejen under en vecka, allihop på samma gång - under samma tak. De får också följa med henne överallt, oavsett om det är en utekväll med tjejkompisarna eller en familjemiddag.

Detta ger en möjlighet att bli matchad med en potentiell partner där man i en hemmamiljö får se alla sidor av varandra, och har visat sig bli ett varmt och seriöst program där alla medverkande söker äkta kärlek. I slutändan handlar det såklart om vem som blir singeltjejens perfekta matchning.

- Det här är ett av de mest omtalade programmen i tv-världen just nu och det känns härligt att få ta det till Sverige. Det blir en vecka där vi skyndar på ”lära känna”-perioden av dejtinglivet lite grann genom att ta steget in i hemmet direkt, och det har visat sig vara en bra start för kärleken. Det blir på riktigt väldigt snabbt, och förhoppningsvis både roligt och kärleksfullt, säger Joa Heimer, exekutiv producent.

Ansökan är öppen och vi söker tjejer och killar som är på jakt efter kärleken. Det finns ingen avgränsning i ålder, men du får gärna vara över 20 år och framförallt på en plats i livet där kärleken kanske är den där sista pusselbiten.


Annéa: "Jag har träffat helt fel killar, jag behöver det här"

Annéa har åkt på några nitar i kärlekslivet. I hopp om att nu hitta rätt så flyttar hon ihop med fem väldigt olika killar. Blir det rockmusikern Jens, romantiken Måns, snickaren Micke, elitskidåkaren Axel eller PT:n Joni som får henne på fall?

Angelica: "Hur gör man med fem killar?"

Varannan vecka bor Angelica med sina tre söner. Den här veckan ska hon bo med lite större killar. Kan ordningsvakten Lenni vara den rätte? PT:n Joakim? Småbarnspappan Anton? Söderkisen Crippe? Eller blir det norrlänningen Johan som fångar hennes hjärta?

Heta känslor när tävlingsinstinkterna tar över i Fem killar i veckan

Alexandra är en före detta modell som lyckats med det mesta – förutom att hitta kärleken. Barnsugna Ino, högpresterande Patrik, skådespelande Nikolai, romantikern Mikael och charmtrollet Daniel flyttar nu alla in hos henne. När killarna får tävla om egentid med Alexandra tar tävlingsinstinkterna över för somliga.

Fem killar i veckan | Ny svensk realityserie | Smakprov

Alexandra längtar efter att bilda familj. Annéa vill dela allt i livet med någon. Angelica känner sig ensam under sina barnfria veckor. Och Agnes vill bli kär för första gången i livet! De här fyra singeltjejer har valt ut fem kärlekstörstande killar var. Killarna flyttar rakt in i tjejens hem under en vecka – alla på en och samma gång. Varje dag skickas en kille ut tills bara den rätte är kvar.

Premiär 20 maj på TV4 och TV4 Play.

Fem killar i veckan | Trailer | Premiär på TV4 & TV4 Play 20 maj

I det nya programmet Fem killar i veckan har fyra singeltjejer fått välja ut fem kärlekstörstande killar var som är matchade efter önskemål. Killarna flyttar rakt in i tjejens hem och liv – alla fem på en och samma gång. Förutom att vinna tjejens hjärta, ska killarna även få godkänt av vänner och familj. Varje dag måste någon lämna tills de fem killarna inte bara har blivit en - utan THE ONE.

Streama Fem killar i veckan på TV4 Play - premiär 20 maj.

Sökes: kärlekssugna singlar

Nu söker vi kärlekssugna deltagare till vårt nya dejtingprogram "Fem killar i veckan”
**UPPDATERING: ANSÖKNINGEN HAR STÄNGT FÖR DENNA GÅNG **