Extern länk
Början på sidans innehåll

Fem killar i veckan

Fem killar i veckan förvandlar första dejten-upplevelsen till en ultimat prövning för romantik och kompatibilitet genom att en singeltjej bjuder hem fem killar som alla söker efter kärleken. Fem killar i veckan förvandlar första dejten-upplevelsen till en ul...

Här är TV4:s nya kärlekssatsning: Fem killar i veckan

TV4 fortsätter att satsa på kärleken. I höst kommer nya programmet Fem killar i veckan – ett nytt program som just nu tar över världen. Vill du vara med? Sök nu.

Uppdaterad: Publicerad:

Fem killar i veckan (Five guys a week) är ett brittiskt program som just nu börjat ta över världen. Och i höst kommer det till TV4 och TV4 Play.

Programmet förvandlar första dejten-upplevelsen till en ultimat prövning för romantik och kompatabilitet genom att en singeltjej bjuder hem fem killar som alla söker efter kärleken. Killarna får helt enkelt flytta in hos singeltjejen under en vecka, allihop på samma gång - under samma tak. De får också följa med henne överallt, oavsett om det är en utekväll med tjejkompisarna eller en familjemiddag.

Detta ger en möjlighet att bli matchad med en potentiell partner där man i en hemmamiljö får se alla sidor av varandra, och har visat sig bli ett varmt och seriöst program där alla medverkande söker äkta kärlek. I slutändan handlar det såklart om vem som blir singeltjejens perfekta matchning.

- Det här är ett av de mest omtalade programmen i tv-världen just nu och det känns härligt att få ta det till Sverige. Det blir en vecka där vi skyndar på ”lära känna”-perioden av dejtinglivet lite grann genom att ta steget in i hemmet direkt, och det har visat sig vara en bra start för kärleken. Det blir på riktigt väldigt snabbt, och förhoppningsvis både roligt och kärleksfullt, säger Joa Heimer, exekutiv producent.

Ansökan är öppen och vi söker tjejer och killar som är på jakt efter kärleken. Det finns ingen avgränsning i ålder, men du får gärna vara över 20 år och framförallt på en plats i livet där kärleken kanske är den där sista pusselbiten.