Flirty dancing

Ett fartfyllt dejtingprogram där personer i jakt på den stora kärleken möts i en dans istället för på en traditionell dejt. Efter dansen får deltagarna välja om de vill ses igen, men då gäller det att kemi uppstått utan att ett endaste ord utbytts?

Ett fartfyllt dejtingprogram där personer i jakt på den stora kärleken möts i en dans istället för på en traditionell dejt. Efter dansen får deltagarna välja om de vill ses igen, men då gäller det att kemi uppstått utan att ett endaste ord utbytts?

Då har Flirty Dancing premiär

I TV4:s nya dejtingprogram Flirty dancing får par träffas och dansa tillsammans – utan att utbyta ett enda ord.
– Det är ett klassiskt blind date-upplägg med en i mitt tycke underbar twist, säger programledaren Rennie Mirro.

Dansaren och artisten Rennie Mirro programleder TV4:s nya kärlekssatsning Flirty dancing, som har premiär den 5 mars 21:00 på TV4, TV4 Play och C More. I programmet får singlar på jakt efter den stora kärleken mötas för allra första gången i en passionerad dans.
– Två främlingar dansar tillsammans och får inte prata med varandra utan bara ta in varandra med hjälp av koreografin och musiken, säger Rennie Mirro.

Inför mötet har de fyra dagar på sig att lära sig koreografin, som är framtaget för att spegla deras personligheter. Dansnumren framförs sedan på olika vackra platser runtom i Sverige.
– Vi tar med oss tittaren på våra modiga deltagares magiska resa i hopp om att hitta äkta kärlek. Varje gång parens blickar ska mötas för första gången sitter man på nålar. Kommer det att slå gnistor? säger Karin Dofs, exekutiv producent på TV4.

Enligt Rennie Mirro är dans ett perfekt sätt att hitta kärleken på.
– Om man verkligen vågar kan en dans med en annan människa skapa ett väldigt ärligt möte. Det är ett fantastiskt och tydligt sätt att presentera sig på, säger han.

Vad som händer efter parens nervösa första möte får ödet bestämma, men först måste de besluta om de vill gå på en till dejt.

Flirty dancing består av fyra avsnitt och har premiär den 5 mars 21:00 på TV4, TV4 Play och C More.

FLIRTY DANCING PREMIÄR 5 MARS - trailer

Flirty dancing är ett magiskt och musikaliskt dejtingprogram där två främlingar lär sig ena halvan av en koreografi – för att sedan mötas för första gången i en dans.

Det här är Flirty dancing - Sök nu

Snart har TV4:s nya satsning Flirty dancing premiär. Ett magiskt och musikaliskt dejtingprogram där två främlingar lär sig ena halvan av en koreografi – för att sedan mötas för första gången i en dans. Dansgolvet har bytts ut mot en spektakulär plats och programledare är välrenommerade dansaren och musikalstjärnan Rennie Mirro. Sök nu på tv4.se.

Rennie Mirro leder vårt nya dansanta dejtingprogram Flirty dancing

I höst har TV4:s nya satsning Flirty dancing premiär. Ett magiskt och musikaliskt dejtingprogram där två främlingar lär sig ena halvan av en koreografi – för att sedan mötas för första gången i en dans.
Dansgolvet har bytts ut mot en spektakulär plats och programledare är musikalstjärnan, skådespelaren och artisten Rennie Mirro.