Början på sidans innehåll

Bäckström

En originalserie baserad på Leif GW Perssons böcker om kriminalkommissarien Evert Bäckström. I huvudrollen ser vi Kjell Bergqvist.

En originalserie baserad på Leif GW Perssons böcker om kriminalkommissarien Evert Bäckström. I huvudrollen ser vi Kjell Bergqvist.

Då har nya kriminaldramaserien Bäckström premiär

2020-02-11 • Foto: Foto: Daniel Ohlsson/TV4/C More

I vår har TV4 och C Mores nya originalserie Bäckström premiär, en serie som bygger på Leif GW Perssons romankaraktär Evert Bäckström. Nu står det också klart att huvudrollsinnehavaren Kjell Bergqvist får sällskap av en stjärnglänsande ensemble med bland andra Agnes Lindström Bolmgren, Helen Sjöholm, Linus Wahlgren och Elvis Stegmar.

Inspelningsstart för andra säsongen av Bäckström

PROGRAMINFORMATION
I veckan startar inspelningen av en ny säsong av C More och TV4:s succéserie Bäckström. Denna säsong är fritt baserad på Leif G.W. Perssons roman, Den sanna historien om Pinocchios näsa.

Rekordsiffror för premiären av Bäckström

Kriminaldramat Bäckström med Kjell Bergqvist i huvudrollen älskas av tittarna. Efter två veckor på C More står det klart att seriens premiär är den mest framgångsrika på C More någonsin. Konsumtionen av serien är rekordstor, samtidigt som en betydande tillströmning av nya användare till C More sker.

Vad handlar Bäckström om?

54 sek

Kjell Bergqvist spelar huvudrollen i TV4 och C Mores originaldrama Bäckström, baserad på Leif GW Perssons karaktär Evert Bäckström.