Talang

Här dammsuger vi Sverige på häpnadsväckande begåvningar i jakt på Sveriges nästa stora talang. I juryn finns en färgstark kvartett med olika personligheter och åsikter. Allt för att hitta landets vassaste och mest imponerande underhållare!

Här dammsuger vi Sverige på häpnadsväckande begåvningar i jakt på Sveriges nästa stora talang. I juryn finns en färgstark kvartett med olika personligheter och åsikter. Allt för att hitta landets vassaste och mest imponerande underhållare!

Vinn biljetter till Talangs andra semifinal

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD. Nu har du chans att vinna biljetter till den andra semifinalen av Talang 2020. Semifinalen är fredagen den 6/3-20 och vinnaren vinner två biljetter. Nedan hittar du fullständiga tävlingsvillkor och hanteringen av personuppgifter.

Tävlingen är avslutad och vinnaren kontaktad.

Villkor

Tävlingen arrangeras av TV4 på TV4talangs Instagramkonto.

För att delta i tävlingen ska du, på tävlingsinlägget, kommentera vilka emojis du hittar i Alexander Bards outfit. Du måste också följa TV4talang på Instagram och like:a tävlingsinlägget.

Tävlingen börjar måndag 2/3-20 kl. 15:00 och pågår till tisdag 3/3-20 kl. 09.00.

Vinnaren kontaktas via direktmeddelande av TV4.

Vinnaren måste återkomma med sina uppgifter senast tisdag 3/3-20 kl. 18:00, annars är vinsten förbrukad.

Vinsten kan inte överlåtas eller bytas mot kontanter. Om det mot förmodan skulle visa sig att vinsten inte är tillgänglig, har TV4 rätt att ersätta vinsten med ett alternativ som de anser ha ett motsvarande värde.

Utlottningen är öppen för alla invånare i Sverige från 18 år.

Den här utlottningen är inte sponsrad, stödd eller administrerad av Facebook eller Instagram.

Hanteringen av personuppgifter
TV4 är personuppgiftsansvariga för behandlingen av dina personuppgifter.

När du väljer att delta i utlottningen behandlar vi dina kontaktuppgifter och ev. andra uppgifter du lämnar till oss. Vi behandlar uppgifterna i syfte att kunna administrera utlottningen, att informera vinnarna om vinsten och för distribution av vinster. Behandlingen sker med stöd av en s.k. intresseavvägning vilket innebär att vi har ett berättigat intresse av att administrera utlottningen. Vi sparar dina personuppgifter så länge utlottningen pågår och raderar dem därefter.

Om du har frågor om vår personuppgiftsbehandling, vänligen kontakta oss på dpo@tv4.se

Sök till Talang på TV4

Har du följt talangerna på scen och tycker att du själv är MINST lika duktig? Vare sig du kan cykla på enhjuling, vissla världens samtliga psalmer medan du hoppar hopprep eller är grym på att sjunga, dansa eller jonglera så kan DU få stå på Talang-scenen. Så här söker du till Talang!