Big Brother Sverige

Följ med på ett av världens mest omtalade sociala experiment. I 100 dagar lever en grupp deltagare inlåsta i ett hus, utan någon kontakt med omvärlden, helt styrda Big Brothers hårda regler.

Chocken: Anty tvingas lämna Big Brother

Trots Antys enorma följarskara på sociala medier lyckades Lisa få fler röster i måndagens eliminering.

Inför säsongen hördes många kritiska röster kring huruvida det var orättvist att Antonia "Anty" Johnsons starka närvaro på internet skulle ge henne en fördel en tävlingen. Men när rösterna var räknade stod det klart att Lisa Engh räddades från eliminering. För Lisa, Antonia och deras vänner i huset kom beskedet som en stor överraskning.
- Jag är chockad, säger en märkbart förvånad Antonia när hon direkt efter beskedet pratar med Malin Stenbäck.

Se intervjun med Antonia efter att hon lämnat Big Brother Sverige. 

Följ Big Brother i sociala medier för att få de senaste uppdateringarna och titta dygnet runt på händelserna i huset på C More.

”Anty” gav Alex nobben efter Big Brother

Antonia ”Anty” Johnson och Alex Manzizila fick upp ögonen för varandra under ”Big brother”. Efter deras medverkan berättade de om sina dejtingplaner utanför huset, men att de först skulle lära känna varandra på riktigt.

Lennie Hansson tvåa i Big Brother Sverige

Under kvällens final stod det mellan Jasmine Armstrong, Lennie Hansson och Sami Jakobsson om vem som skulle koras till vinnare av Big Brother Sverige.

Sista måltiden i huset

Sami Jakobsson, Lennie Hansson och Jasmine Armstong avnjuter önskemåltid i Big Brothers kök.

Final: Det här händer idag måndag 18 maj i Big Brother-huset

Big Brother har nu nått den stora finaldagen! Under helgen har de tre finalisterna Jasmine Armstrong, Sami Jakobsson och Lennie Hansson gett allt av vad de har kvar för att övertyga tittarna om varför de ska vinna Big Brother Sverige 2020.