Talang

Här dammsuger vi Sverige på häpnadsväckande begåvningar i jakt på Sveriges nästa stora talang. I juryn finns en färgstark kvartett med olika personligheter och åsikter. Allt för att hitta landets vassaste och mest imponerande underhållare!

Nu är alla finalister klara i Talang 2020

Charlie och dansgruppen Royals tog de två sista finalplatserna.

Både tittarna hemma i TV-soffan och den lyckligt lottade publiken som var på plats fick njuta av en spektakulär semifinal som bjöd på allt från sång och dans till magi och pappa-skämt.

Deltagarnas imponerande bidrag gjorde stora intryck på både publik och jury men efter att röstningen hade avslutats stod det klart att svenska folket hade röstat Charlie vidare till final.

På andra- och tredjeplats hamnade Linnea och Royals.

Juryn fick den avgörande rösten och efter tre raka röster på Royals stod de klart att tjejerna har dansat sig hela vägen till Talangfinalen 2020.

Den stora finalen av Talang 2020 sänds 13 mars 20.00 i TV4 och på TV4 Play. Nio finalister tävlar om ett förstapris om 500 000 kronor. Här är samtliga deltagare.

Margaux Flavet

Maja Jakobsson 

Emelie & Royer 

Rune Carlsen

The Flying Family

Lizette och Lotus

Alexander  

Charlie

Royals

Se alla klipp från fredagens Talang på TV4 Play.

Ny stjärnspäckad jury i Talang 2021

Talang har under sina tio år på TV4 underhållit och samlat Sverige med uppseendeväckande framträdanden, imponerande talanger och berörande livsöden. Till kommande säsong kan TV4 idag avslöja att tittarna kommer få bekanta sig med en ny Talang-jury då Sarah Dawn Finer, Edward af Sillén, Bianca Ingrosso och David Batra är den nya kvartett som ska hitta Sveriges nästa stora underhållningsstjärna.

TV4-fiera dina videomöten

Byt bakgrund till något med lite mer TV4-känsla! Vi guidar hur du byter till en roligare bakgrund i Teams och Zoom.

Sök till Talang på TV4

Har du följt talangerna på scen och tycker att du själv är MINST lika duktig? Vare sig du kan cykla på enhjuling, vissla världens samtliga psalmer medan du hoppar hopprep eller är grym på att sjunga, dansa eller jonglera så kan DU få stå på Talang-scenen. Så här söker du till Talang!

Vinn biljetter till finalen av Talang 2020

Nu har du chans att vinna biljetter till den stora finalen av Talang 2020. Finalen är fredagen den 13/3-20 och vinnaren vinner två biljetter. Nedan hittar du fullständiga tävlingsvillkor och hanteringen av personuppgifter.

Kläderna från Talangs semifinaler

Jury och programledare var som vanligt finklädda när livesändningarna drog igång på fredagen - här är kläderna de hade på sig.

Vinn biljetter till Talangs andra semifinal

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD. Nu har du chans att vinna biljetter till den andra semifinalen av Talang 2020. Semifinalen är fredagen den 6/3-20 och vinnaren vinner två biljetter. Nedan hittar du fullständiga tävlingsvillkor och hanteringen av personuppgifter.